A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1

Füstfelhő Budapest felett

golgota út tűz
Vágólapra másolva!
Kigyulladt egy kétezer négyzetméteres raktárépület pénteken délután Budapesten, a VIII. kerületben. A füstfelhőt több kilométerről is látni lehetett. Nem sokkal este 9 óra előtt sikerült eloltani a tüzet. 
Vágólapra másolva!

A kétszintes raktár a Golgota úton gyulladt ki, a felső szint teljes terjedelmében égett, ruhaneműk voltak benne. A katasztrófavédelem közlése szerint a tűzoltók már eloltották a tüzet.

A tűz következtében beszakadt az épület teteje, életveszélyesnek nyilvánították, ezért a tűzoltók is kintről, 8 vízsugár segítségével oltották a lángokat. A rendőrség a munka ideje alatt lezárta a Kőbányai utat a Könyves Kálmán körút és az Orczy út közötti szakaszon.

Lángokban az Golgota utcai épület Forrás: Pal Lajos

A fővárosi hivatásos tűzoltók nagy erőkkel, huszonnyolc járművel vonultak a helyszínre, több mint hatvan tűzoltó dolgozott az oltáson. A füstről mobil laborral végzett vizsgálatokkal megállapították, hogy nem veszélyezteti a lakosságot.

Tizenkilenc járművel vonultak a helyszínre a tűzoltók Forrás: MTI/Mihádák Zoltán

Az első információk szerint senki sem tartózkodott az égő raktárban.

Nyolc vízsugárral igyekeznek megfékezni a lángokat a tűzoltók Fotó: Polyák Attila - Origo

World's on fire

A photo posted by @vadaszilles on

A környéken rengeteg volt a bámészkodó.

Füstfelhő Budapest felett Forrás: Olvasó

Küldjön Ön is fotót vagy videót a szerkesztőségünkbe! Ha a felvételeit felhasználjuk, akkor 10 000 forintos ClickShop kedvezménykuponnal ajándékozzuk meg. További részleteket itt olvashat!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!