A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megerőszakolt egy szír férfi egy nőt Budapesten

Vágólapra másolva!
Egy szórakozóhelyen ismerkedett össze egy magát görögnek mondó szír férfi egy fiatal magyar nővel. Szex közben a férfi nagyon erőszakos lett, ezért a nő már nem akarta folytatni az együttlétet. A szír férfi már előzetes letartóztatásban van.
Vágólapra másolva!

Rémálommá vált a szilveszter éjjeli buli egy fiatal fővárosi nő számára: egy ferencvárosi bárban megismerkedett egy, magát görögnek mondó, 39 éves férfival, majd hajnalban felmentek egyikük lakására.

Nem törődött a tiltakozással

A rendőrség beszámolója alapján az együttlétet kezdetben mindketten akarták,

a férfi azonban egy idő után egyre erőszakosabbá vált, és ügyet sem vetett partnere határozott tiltakozására, segélykiáltásaira.

A nőt végül megerőszakolta. A rendőrök hamar elfogták, bírósági jóváhagyással pedig előzetes letartóztatásba tették a szexuális erőszakkal gyanúsított külföldit, akiről ekkor derült ki, hogy nem görög, hanem szír állampolgár.

Úgy tudjuk, a gyanúsított már évek óta Európában él, és csak alkalmi látogatást tett Magyarországon, körülményei azonban rendezetlenek, nincs magyar lakhelye vagy tartózkodási helye sem – a bíróság ezért tartotta szükségesnek az egyelőre nem jogerős kényszerintézkedést.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!