Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Pénteken fokozatosan csökken a felhőzet, délután már napos, gyengén felhős időre van kilátás - írja a Köpönyeg.hu.

9 és 13 fok közötti értékeket mérhetünk a délutáni órákban.

Szombaton fátyolfelhők szűrik a napsütést, csapadék nem várható. A déli szél több helyen megerősödik. 14 és 19 fok közé erősödik a nappali felmelegedés.

Vasárnap változóan, délután gyakran erősen felhős lesz az ég, ekkortól elszórtan lehet záporeső. A déli szél sokfelé lesz erős, néhol viharos. 14 és 20 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Március 3. az év 62. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 303 nap van hátra.

Ma a Kornéliákat ünnepeljük.

A Kornélia a Kornél férfinév párja.

Tudomány kávé mellé

Hogy fér el bennünk több milliószor egy kétméteres molekula? A választ hatvannégy éve tudjuk, mégis meglepő. Egyáltalán, minek a rövidítése a DNS és hogyan kell elképzelni az alakját? Minden egy percben:

Tévéműsor

A TV2 este a Csizmás, a kandúrt vetíti, az RTL-en pedig jön vissza Sebestyén Balázs és a Gyertek át. 20.30-kor érdemes a Duna TV-re kapcsolni, folytatódik a második résszel a Csak színház és más semmi. Hétvégén ne tévézzen, hanem kiránduljon a természetben, legyen levegőn: családdal, barátokkal! Este már tévézhet egy picit, Asterix és Harrison Ford várja a TV2-n szombat este, másnap a L'ecsó (RTL Klub) és a Jégkorszak (TV2) csap össze este héttől.

Heti mozipremierek

  • Szólít a szörny
  • Másodállás
  • Logan - Farkas
  • T2 Trainspotting
  • Testről és lélekről
  • Állati csetepata
  • 150 milligramm
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről