A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNAndrásfi Tibor
20:00VívásTibor Andrasfi-Koki Kano
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
20:45TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Megvertek egy férfit Bács-Kiskun megyében, mert rászólt egy nőre

Vágólapra másolva!
Egy Bács-Kiskun megyei férfi rászólt egy utcán hangosan káromkodó nőre, majd összevesztek egymással. A nő ezek után hívta a barátait, akik összeverték a férfit.
Vágólapra másolva!

A nő és két férfi barátja tavaly novemberben együtt italoztak egy ismerősük lakásán. Összevesztek egymással, ezért a nő elindult haza. Útközben hangosan szitkozódott és káromkodott. A közelben lakó férfi épp az udvarán volt és zavarta a nő hangoskodása, ezért rászólt.

Összevesztek egymással, a férfi kiment hozzá az utcára, mire a nő a táskájával fejen ütötte. Ő a kezében lévő levélseprűvel próbálta kivédeni az ütéseket, és a nő lábára ütött.

A nő visszament a barátaihoz és elmondta nekik, hogy mi történt, ezért a elindultak megleckéztetni a szomszédot. Amikor odaértek a nő berúgta a bezárt kaput, és mindannyian bementek hozzá.

Az egyik férfi ököllel arcon ütötte a szomszédot, majd lerángatták a földre és megverték.

A támadók egyik ismerőse kiküldte őket az udvarról, de a nő még kintről is kövekkel dobálta a férfit. A rendőrök a kerítésen állva fogták el.

A szomszédnak az egyik ujja eltört, ami nyolc napon túl gyógyuló sérülés, ezen kívül zúzódásai lettek.

Az ügyészség a három támadót súlyos testi sértés és csoportosan elkövetett magánlaksértéssel vádolja, a nőt ezen felül garázdasággal is. Azt javasolják, hogy a bíróság tárgyalás nélkül ítélje őket próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetésre.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!