Két hónap alatt hat bűncselekményt követett el egy 25 éves férfi

Ide rejtették el a zsákmányukat a betörők.
Ide rejtették el a zsákmányukat a betörők.
Vágólapra másolva!
Egy 25 és egy 42 éves férfit letartóztattak, mert a gyanú szerint betörtek egy felújítás alatt lévő házba, ahonnan több százezer forint értékben loptak el szerszámokat. Aztán egy másik lakásba is bejutottak, ahol a tulaj tetten érte őket. Kiderült, hogy a fiatalabbik korábban megverte az élettársát, majd bezárta a lakásba és mindezek előtt késsel is megfenyegette.
Vágólapra másolva!

2020. szeptemberében a 25 éves férfi egy kisbusz rendszámát szerelte fel a saját autójára, amiért a rendőrök korábban már elvették az autó külföldi rendszámát. A férfi néhány héttel később

összeveszett az élettársával, megverte, majd egy késsel a kezében életveszélyesen megfenyegette, végül bezárta a nőt a lakásba, hogy ne tudjon elmenni.

Egy hónappal később a 25 éves férfi és a 42 éves társa levágta a kapun lévő lakatot, és

betört egy felújítás alatt álló kaposvári házba. 735 ezer forint értékben loptak szerszámokat és egyéb műszaki cikkeket.

Ide rejtették el a zsákmányukat a betörők Forrás: ugyeszseg.hu

Nem sokkal később

a zsákmány egy részét, egy őrizetlenül hagyott telephelyre vitték, a többit pedig eladták.

A páros ezután még betört egy lakásba, ahol a tulajdonos tetten érte őket. A kaposvári nyomozók elfogták a két férfit és letartóztatták őket. Kaposvári Járási Ügyészség

nagyobb értékre, dolog elleni erőszakkal elkövetett lopás és más bűncselekmények miatt emelt vádat ellenük.

Továbbá a 25 éves férfinak egyedi azonosító jellel visszaélés, személyi szabadság megsértése, testi sértés és zaklatás miatt is felelnie kell a bíróságon. A vádiratban mindkét férfival szemben végrehajtandó börtönbüntetést, közügyektől eltiltást, és vagyonelkobzást javasol az ügyészség.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!