A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Egy perui hotelszobában, holtan találták meg a magyar mérnök-informatikust

Vágólapra másolva!
Holtan találtak rá egy hartai mérnök-informatikusra Peruban, aki évek óta az angliai Readingben dolgozott. Már meg volt beszélve, hogy két év után először hazatér, de eltűnt, holtttestét pedig egy hotelszobában találták meg. A szülők azt sem tudják, hogy gyerekük miként kerülhetett Dél-Amerikába.
Vágólapra másolva!

E. Attilának már a repülőjegye is megvolt Budapestre, a gépre azonban sohasem szállt fel, helyette a halálhírről értesítették a szülőket: a holttestet egy perui hotelben találták meg.

A férfi édesanyja nyilatkozott a Baonnak , ezek szerint már hetekkel korábban megbeszélték a hazauzatást, majd amikor elérhetetlenné vált gyerekük, a lakásához küldtek valakit.

Ekkor tudták meg, hogy Attila már rég elment, legalább egy hete nem látták, a budapesti gépére sem szállt fel.

Mikor már a rendőrséggel kerestették, érkezett egy nyugtalanító üzenet a férfitől: Attila elárulta, hogy egy perui szállodában van - írja a Bors.

A szülők szerint nem önszántából ment Dél-Amerikába

A család rögtön felvette a kapcsolatot a limai konzulátussal és a szállodával is, mivel attól tartottak, hogy tragédia történt. Mint kiderült, találtak egy holttestet a szállodában, mely Attilláé volt.

Az összetört család azt sem tudja pontosan, hogy mi történt a három nyelven beszélő, teherszállító cégnek dolgozó gyerekükkel,

szerintük nem önszántából ment a dél-amerikai országba.

A holttest hazahozatala is rendkívül nehéz lesz számukra, hiszen több milliós költségről van szó. A barátok és a család gyűjtést indítottak, mely ide kattintva érhető el.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!