A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Orbán Viktort fogja igazolni a történelem egy amerikai újság szerint

Orbán Viktor miniszterelnök, Brüsszel,
Brüsszel, 2022. június 24. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök az EU kétnapos brüsszeli csúcstalálkozójának második napján 2022. június 24-én. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher
Vágólapra másolva!
Rod Dreher szerint a következő hat hónapon belül az USA-nak döntenie kell, hogy saját magát vagy Ukrajnát fegyverzi fel – írta meg a Mandiner.
Vágólapra másolva!

A washingtoni kormány fokozza az Ukrajnának nyújtott katonai és pénzügyi támogatást. Ugyanakkor az USA fegyverkészletei olyan mértékben lecsökkentek, hogy hamarosan hiány állhat elő lőszerekből – idézte a The American Conservative-t a Mandiner.

Mint írják, a fegyverhiányra a haditengerészet hívta fel a figyelmet.

A következő hat hónapon belül az Egyesült Államoknak döntenie kell, hogy saját magát vagy Ukrajnát fegyverezze fel a jelentett fegyverhiány miatt.

Nem véletlen, hogy a hír hallatán egyre több republikánus politikus követeli az eddig átadott fegyverek pontos jegyzékét, és azt, hogy készüljön pontos terv a katonai támogatás mértékéről. Az észak-karolinai Dan Bishop republikánus képviselő a következő nyilatkozatot tette ezzel kapcsolatban: „A kongresszus tavaly február óta több mint 100 milliárd dolláros támogatást adott ki Ukrajnának, mégis semmi rálátásunk nincs arra, hogy pontosan mire költik ezt a pénzt".

Orbán Viktor miniszterelnök Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Véleménycikke végén Rod Dreher kiemeli, hogy

mostanáig Orbán Viktor magyar miniszterelnök az egyetlen európai vezető, aki békét követel. Őt fogja igazolni a történelem.

Nem kell egyetérteni a magyar kormányfővel, de legalább meg kellene hallgatni őt – véli Dreher.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!