A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

10 éves az Élménypláza, a tökéletes ajándékok tárháza

Vágólapra másolva!
Ha valódi élményt szeretnénk ajándékozni, akkor az Élménypláza jelenti a megoldást. Így biztosan nem egy sablonos, unalmas ajándékkal lephetjük meg az ünnepeltet, hanem egy igazán személyre szabott és felejthetetlen meglepetéssel készülhetünk. Mi történt az elmúlt 10 év alatt, és miért egyre népszerűbb választás élményajándékkal kedveskedni? Mutatjuk a pontos válaszokat!
Vágólapra másolva!

Milyen út vezetett a 10. évfordulóig?

Az Élménypláza egy igencsak izgalmas időszakban, 2014-ben indult útjára. Ekkor váltak kifejezettén ismertté hazánkban a közösségi média oldalak, és ekkor terjedtek el az okostelefonok már az idősebb korosztály körében is. Az élménypláza.hu szó szerint felkavarta az itthoni állóvizet, hiszen számos különböző, újdonságnak számító ajándékot kezdtek el kínálni az érdeklődőknek. Ezek közé tartoznak a gasztronómiával és a wellness-szel, illetve a sétarepüléssel és még a szimulátorokkal kapcsolatos meglepetések is.

 

2018-ban az Élményvezetés önálló branddé vált, hiszen a tesztvezetés az egyik legnagyszerűbb ajándék, amellyel a sportautók szerelmeseit meglephetjük. Az ünnepeltek többek között a leggyorsabb Ferrarik, Lamborghini-k és Dodge-ok volánja mögé pattanhatnak, hogy próbára tegyék a vezetési képességeiket. Persze a rallyautók rajongói is megtalálják a számításukat, és olyan legendás járművekkel róhatják a köröket, mint a Subaru Impreza vagy éppen az M3 BMW.

Miért jobb élményt ajándékozni?

Egy ajándék nem attól lesz sikeres, ha túl drága, hanem attól, ha személyre szóló. Bizonyára mi is kaptunk már tusfürdő csomagot, bögrét vagy pólót, esetleg képkeretet is. Persze ezek a “meglepetések” mindig jól jönnek, viszont joggal érezhetjük úgy, hogy a másik fél szinte alig ismer minket. Azonban a sablonos, unalmas ajándékok ideje lejárt, hiszen ma már pillanatok alatt megtalálhatjuk a tökéletes meglepetést a neten.

Az élmény valóban életre szóló lehet, az emlékek felidézésekor pedig biztosan eszébe jutunk az ünnepeltnek. Egy vicces feliratú póló vagy parfüm átvétele helyett mi is biztosan szívesebben vennénk részt egy kellemes thai masszázson, vagy járnánk be egy híres magyar borvidéket – a wellness hétvégékről és a búvárkodásról vagy a tandemugrásról már nem is beszélve. Az élmény tehát maradandó, a tárgyak ajándékozása pedig múlandó.

A kínálat folyamatosan bővül

Legyen szó pihentető, relaxáló élmény programokról vagy adrenalindús ajándékokról, az Élménypláza kínálatában egyre több nagyszerű meglepetés közül választhatunk. Csupán egy kis időt kell fordítanunk a keresésre, és utánajárni, hogy mire is vágyik igazán az ünnepelt. Ha még nem találtuk meg a tökéletes ajándékot, akkor kérdezzünk körbe bátran az ismerősök körében, hátha valami hasznos információval tudnak szolgálni.

Szerencsére az esetek többségében szinte azonnal szembe fog jönni az ideális ajándék. Ha szerettünk kifejezetten az autók iránt rajong, akkor egy élményvezetés lesz a legmegfelelőbb választás. Azonban ha a lazább, pihentetőbb programokat kedveli, akkor egy masszázzsal egybekötött wellness hétvége vagy éppen főzőtanfolyam jelentheti a legnagyobb örömet számára.

Miért pont az Élménypláza?

  • Hagyományos és luxus ajándékok közül is választhatunk. Az Élménypláza kínálatában kifejezetten pénztárcabarát és egészen grandiózus meglepetések is elérhetők. Az ajándékot pedig online voucher formájában, de akár elegáns csomagolóanyagban is átadhatjuk. Így tényleg minden adott a tökéletes szülinaphoz, névnaphoz és házassági évfordulóhoz is.
  • Minden ismerősünknek személyre szabott meglepetéssel készülhetünk. Csak böngésszünk kedvünkre a különböző kategóriák között, és gondoljuk át, hogy mi is jelentene osztatlan sikert. Egy óriási adrenalinlöketet nyújtó siklóernyőzés vagy flyboardozás? Esetleg egy tradicionális balinéz vagy holisztikus svédmasszázs? Fordítsunk egy kis időt a válogatásra, hogy az élmény telitalálat legyen.
  • Egyszerűen és gyorsan lefoglalhatjuk az ajándékokat. Az Élménypláza online felületén átláthatóan böngészhetünk, és könnyedén kereshetünk. A kiszemelt meglepetéshez pedig azonnal foglalhatunk időpontot akár a telefonunkról is. Az ajándék megvásárlását és virtuális kézbesítését a válogatással együtt 5-10 perc alatt kényelmesen elintézhetjük. Ennek köszönhetően biztosan nem kell órákat töltenünk egy áruházban vagy ajándékboltban.
  • Segítőkész ügyfélszolgálat áll a rendelkezésünkre. Ha bármilyen kérdésünk lenne, vagy további információkat szeretnénk kérni az ajándékokkal kapcsolatban, akkor a beépített chaten azonnal üzenhetünk az ügyfélszolgálatnak. Használjuk bátran ezt a lehetőséget, és találjuk meg minél hamarabb a legszuperebb ajándékot.

Ha egyedi, személyre szabott ajándékot keresünk, böngésszünk kedvünkre az Élménypláza széles körű kínálatában. Ismerősünk akár a nyugisabb vagy éppen az extrémebb szórakozási formákat részesíti előnyben, itt garantáltan megtaláljuk a hozzá legjobban illő meglepetést. Tegyük félre az unalmas ajándék ötleteket, és idén végre álljunk elő valami igazán felejthetetlen élménnyel!

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!