Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Illés Boglárka: Soha nem voltunk még ennyire közel a harmadik világháború kirobbanásához!

ukrajna, orosz-ukrán háború, ukránoroszháború
Fotó: Anadolu via AFP
Vágólapra másolva!
Vannak olyanok, akiknek a szülei és nagyszülei átélték az első vagy második világháború borzalmait, és pontosan tudják, hogy mi az, ami most kockán forog - mondta el Illés Boglárka, a Külgazdasági és Külügyminisztérium kétoldalú kapcsolatokért felelős államtitkára az Origónak adott interjúban.
Vágólapra másolva!

Illés Boglárka, a Külgazdasági és Külügyminisztérium államtitkára az Origónak adott interjúban az Egymillió Találkozás Napja kapcsán elmondta, hogy holnap sorsdöntő választás lesz, és ezt érezhettük már több választásnál is, de 

talán sohasem voltunk még ennyire közel a harmadik világháború kirobbanásához, mint most.

Az államtitkár azt tapasztalja, hogy akikkel eddig találkoztak - most éppen Csepelen vannak a kollégáival -, azok ezt pontosan látják, értik, és át is érzik. 

Vannak olyanok, akiknek a szülei és nagyszülei átélték az első vagy második világháború borzalmait, és pontosan tudják, hogy mi az, ami most kockán forog. 

Illés Boglárka szerint nagyon fontos, hogy minél többen elmenjünk, részt vegyünk holnap a szavazáson. Elmondta:

arra bíztatom a csepelieket és minden magyar választót, hogy menjenek el szavazni, mert holnap egyszerre tudunk dönteni Európa jövőjéről és a településeink jövőjéről is. Arra bíztatok mindenkit, hogy a békepárti jelölteket támogassák, és a szavazatukkal, bizalmukkal őket tiszteljék meg a holnapi választáson!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről