Elfogták a mosonmagyaróvári késes vérengzés elkövetőjét - videó

Vágólapra másolva!
Elfogták a mosonmagyaróvári vérengzés elkövetőjét. Zs. Kira, a húszéves elkövető 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját. A TEK egy trafik előtt tartoztatta le.
Vágólapra másolva!

Ahogy arról korábban beszámoltunk, két helyszínen több embert is megkéseltek tegnap Mosonmagyaróváron. A helyszínre három mentőhelikoptert riasztottak: egyet a Bartok Béla útra, egyet a Fő utcába. A fő utcában egy dohánybolt tulajdonosa az áldozat.

A 20 éves elkövető 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját.

A nő a támadás után elmenekült a helyszínről, és a belváros felé vette az irányt, ott egy szembejövő gyalogost is megszúrt és egy dohányboltnál is megkéselt egy embert.

Délután érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint Mosonmagyaróváron két személyt megszúrtak. A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy nő két családtagját megkéselte, majd a városban további két embernek is sérülést okozott. A sérülteket a mentők kórházba vitték.

A rendőrök a Terrorelhárítási Központ műveleti egységének segítségével elfogták az elkövetőt Mosonmagyaróváron egy dohányboltban, majd előállították a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányságon és őrizetbe vették - számolt be róla a Világgazdaság.

A rendőrség korhatáros videóját a dohányboltról itt lehet megnézni.

Az ügyben emberölési kísérlet miatt indítottak eljárást.

Kiderült, hogy az elkövető Zs. Kíra, akit korábban eltűnés miatt keresett a rendőrség, miután augusztus 10-én elhagyta otthonát, és azóta nem adott életjelet magáról.

Legutóbb Budajenőn történt véres késelés: egy idős nő házába tört be a gátlástalan betörő. Áprilisban egy hatodikos lány szúrta meg az osztálytársát Bőnyben.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!