Egy szegedi banda vasrúddal vert halálra egy férfit

Vágólapra másolva!
Egy négyfős szegedi banda italozás közben eltervezte, hogy megleckéztetik azokat az ismerőseiket, akikkel rossz viszonyban vannak. Először két ismerősüket támadtak még, őket megkéselték és megerőszakolták, majd egy harmadik férfit halálra vertek.
Vágólapra másolva!

Négy szegedi hajléktalan együtt italozott tavaly májusban, majd elhatározták, hogy a mondvacsinált sérelmeik miatt megleckéztetik az ismerőseiket, akikkel rossz volt a kapcsolatuk. 

A két nő és a két férfi délután, egy erdős területen megkeresték két ismerősüket, akiket először megvertek, majd egy késsel többször megszúrták őket. Az egyiküket ezek után egy kutyalánccal kikötötték és megerőszakolták. 

 

Fotó: Ügyészség.hu 

Még ugyanezen a napon megkeresték az egyik férfi ismerősüket is, akit egy vasrúddal brutálisan megvertek, majd magára hagyták. A férfi nem sokkal később belehalt a sérüléseibe. 

Az ügyészség különös kegyetlenséggel, több ember ellen elkövetett emberülés kísérlete, szexuális erőszak és személyi szabadság megsértése miatt emelt vádat a banda tagjai ellen. 

Ahogy azt korábban megírtuk, egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Szegednél egy férfi az ismerősével italozott annak otthonában. Összevesztek egymással, majd a férfi a vita hevében egy kemény tárggyal megdobta az ismerősét, aki emiatt elájult és a földre esett. Emiatt a férfi megijedt, azt hitte, hogy megölte az ismerősét. Úgy akarta leplezni a gyilkosságot, hogy felgyújtotta a házat. A tűzben az ismerős meghalt. 

Egy keceli férfi meggyilkolta a főbérlőjét, amiért az számon kérte a lustasága miatt. A férfi ezek után biciklivel próbált meg elmenekülni, de a rendőrök gyorsan elfogták. 

Egy férfi és a barátai azért jöttek Budapestre, hogy tárgyakat keressenek maguknak a lomtalanításban. Az este folyamán a férfi sok alkoholt ivott, majd az utcán egy fakaróval halálra vert egy számára ismeretlen férfit.

Gyilkosság történt augusztus 24-én Galgagyörk településen. Szombaton hívta fel a rendőrséget egy ember, hogy vérnyomokat talált a házában. Ő azt is mondta, hogy szülei nincsenek otthon, és telefonon nem is éri el őket. Miután a rendőrök kiértek a helyszínre, kiderült, hogy a 66 éves k. László összeveszett a feleségével, majd négyszer mellkason szúrta. Ezután a férfi a nejét bevitte a hatvani kórházba, majd elmenekült. A 48 éves nő belehalt a sérüléseibe. A rendőrök még aznap este, Zuglóban elfogták a férfit. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!