Budapest egyik legforgalmasabb pontján gyújtott fel egy autót egy férfi – videó

Vágólapra másolva!
A rendőrök körözést adtak ki az ellen a férfi ellen, aki júliusban felgyújtott egy autót a budapesti Teréz körúton.
Vágólapra másolva!

Az eddig ismeretlen férfi július 26-án, a VI. kerületi Teréz körúton 

felgyújtott egy parkoló autót. 

A tűz miatt nem sérült meg senki és nem terjedtek át a lángok más autóra. A rendőrök rongálás miatt indított eljárást ismeretlen tettes ellen. 

Aki felismeri a felvételen látható férfit, vagy információja van róla, az jelentkezzen a rendőrségen

Április elején egy járókelő, hogy az egyik magyarbánhegyesi dohánybolt ég. A kiérkező rendőrök eloltották a tüzet, majd hamar kiderítették, hogy ki gyújtotta fel a trafikot. A gyújtogató a rendőröknek elmondta, hogy dühében locsolt benzint a dohányboltra, amiért nem jutott alkoholhoz és cigihez. Sőt még dühösebb lett, mikor megtudta, hogy a palackban amit magával vitt, nem alkohol, hanem benzin van. 

A gyújtogatót másnap, kora este kihallgatták, ahol nem tagadta a tettét. Sőt még azt is elmondta a rendőröknek, hogy mérgében gyújtotta fel a dohányboltot, amiért aznap nem tudott alkoholt és cigit venni magának. Emiatt este úgy indult el otthonról, hogy ha valakivel találkozik, akkor kér tőle egy cigarettát. A férfi egy palackot is vitt magával, amiről azt gondolta, hogy útközben megissza. Azonban kibontás után jött csak rá, hogy az üvegben valójában benzin van.  

Mivel a férfi nem találkozott senkivel, sőt még alkoholt sem tudott inni, ezért dühös lett és gyújtogatni kezdett, amivel a dohánybolt üzemeletetőjének több száz ezer forintos kárt okozott.  

Egy harmincas éveiben járó, büntetett előéletű férfi tavaly szeptemberben egy este, egy Marcalihoz közeli faluban az egyik oyan ismerőse házához ment, akivel hosszabb ideje nézetelérése volt. A férfi magával vitt egy szivacsot is, majd azt a helyszínen meggyújtotta és a redőnyhöz nyomta. Ezek után pedig elsétált. Szerencsére a tűz rövid időn belül elaludt anélkül, hogy tovább terjedt volna. De ennek ellenére a ház tulajának így is 100.000 forintot meghaladó kára lett.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!