Nyakon szúrta a barátját egy szegedi férfi

rendőrautó, rendőr, autó, fény, villogó,
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock
Vágólapra másolva!
Egy férfi és a barátja együtt italoztak, amikor vitatkozni kezdtek. A férfi ekkor felkapott egy kést, majd nyakon szúrta a barátját. A bíróság elsőfokon 8 év börtönbüntetésre ítélte a férfit.
Vágólapra másolva!

A férfi az otthonában italozott a barátjával 2022 decemberében. A férfi minden ok nélkül, egyszer csak szidni kezdte a barátját, majd 

az ágya melletti szekrényről felkapott egy kést és nyakon szúrta. 

A barát életveszélyesen megsérült, az életét csak a gyors és szakszerű orvosi ellátás mentette meg. 

rendőrautó, rendőr, autó, fény, villogó,
Képünk illusztráció 
Fotó: Shutterstock

Elsőfokon a Szegedi Törvényszék emberölési kísérlet miatt 8 év börtönbüntetésre ítélte. A döntés nem lett jogerős, a férfi védője fellebbezett. 

Másodfokon, a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy a Szegedi Ítélőtábla hagyja helyben az elsőfokú ítéletet – írja közleményében a Szegedi Fellebbviteli Főügyészség. 

Arról is írtunk korábban, hogy egy kecskeméti nő összeveszett a párjával, majd megállapodtak abban, hogy a férfi másnap elköltözik. A férfi elment dolgozni, majd amikor reggel hazaért, elkezdte összepakolni a holmiját, amin megint összevesztek, majd a vita hevében a nő megfogott egy kést és hátba szúrta a férfit, aki életveszélyesen megsérült.

Megírtuk azt is, hogy nyugdíjas, 80-as éveiben járó anyjára támadt egy 50-es éveiben járó nő tavaly nyáron, nyíregyházi lakásában. Először ütni-verni kezdte az idős nőt, majd egy hegyes tárggyal halálra szúrta. A főügyészség gyilkosság miatt emelt vádat a középkorú nő ellen, és életfogytiglani fegyházbüntetés kiszabását indítványozta azzal, hogy legkorábban 25 év elteltével kerülhet feltételesen szabadlábra.

Egy tatabányai nő többször rátámadt egy férfira, akit mindkét alkalommal életveszélyesen megsebesített, legutóbb kétszer nyakon szúrta, majd a csípőjén is megszúrta és megvágta a férfit, majd mentőt hívott, és megpróbált elmenekülni a rendőrök elől. 

Egy Bács-Kiskun vármegyei nő a gyereke mellett aludt, amikor hajnalban felriadt. Ekkor kiment a konyhába, megfogott egy kést, majd azt kiabálva, hogy „sátán”, többször megszúrta a lányát.

Az egyik jobbágyi kocsmában italozott egy férfi és társasága, amikor belépett az egyik ismerőse és a fia. A férfi számon kérte az ismerőst a tartozása miatt, ami miatt összevesztek egymással, majd verekedni kezdtek. Közben a férfi egy késsel többször mellkason szúrta az ismerőst.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!