Vége a nyárnak, holnaptól kabát kell és esernyő

A viharos szél majdnem kiszakítja egy nő kezéből esernyőjét Nagykanizsán
A viharos szél majdnem kiszakítja egy nő kezéből esernyőjét Nagykanizsán
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése.
Vágólapra másolva!

A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Vasárnap
Derült strandidőre számíthatunk gomoly- és fátyolfelhőkkel. Csak néhol alakulhat ki zápor vagy zivatar. Több helyen élénk, helyenként erős déli, délkeleti szél várható. A hőmérséklet csúcsa 29 és 34 fok között alakul, szinte országos hőségre lehet számítani.

Hétfő
Eleinte csak a Dunántúlon várható eső és zápor, majd később máshol is többfelé, északkeleten és keleten inkább délután fordulhat elő csapadék. Nyugaton jelentős mennyiségű esőre van kilátás. A délkeleti szél sok helyen megerősödik, majd délutántól a Dunántúlon északira, északnyugatira vált. A hőmérséklet csúcsa 19 és 30 fok között alakul, a nyugati területeken lesz hűvösebb, míg a keleti határ mentén a legmelegebb.

Kedd
Keleten tartósan borult idő valószínű, estig további esővel, míg nyugaton már naposabb idő várható. Az északnyugati és nyugati szelet élénk, helyenként erős széllökések kísérhetik. A délutáni hőmérséklet a legtöbb helyen 20 és 27 fok között alakul, de északkeleten a csúcshőmérséklet 20 fok alatt maradhat.

Szerda
Sok napsütés várható gomolyfelhőkkel, azonban az északkeleti területeken és a Dunántúlon helyenként záporok, zivatarok alakulhatnak ki. Az északnyugati szél több helyen megélénkül. Mérsékelten meleg idő várható, a hőmérséklet 24-25 fok körül alakul.

Csütörtök
Délutánig sok napsütésre van kilátás, majd magasra törnek a gomolyok, és egyre többfelé fordulhat elő zápor, zivatar. 24 és 30 fok között változik a csúcsérték.

A folytatásban

A Köpönyeg.hu előrejelzése szerint a jövő csütörtöki kellemes idő után bezuhan a hőmérséklet, szeles, esős, kellemetlen idő várható a következő hétvégén.

Fotó: Köpönyeg.hu

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!