Nem Papp Máté Bence kísérte el Tóth Gabit a Sztárban sztár All Stars első adásába

Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár All Stars stúdiójában Tóth Gabinak nem az új párja, hanem annak szülei drukkoltak.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, párbajokkal indult a TV2 műsorának különleges évada, voltak felemelő, megható és igen vicces pillanatok egyaránt. A Sztárban sztár All Stars első tizenkét énekeséből négyen már ki is estek, vasárnap tizenkét újabb énekes mutathatja meg, mit tud.

Tóth Gabi tíz éve szerepelt ebben a műsorban, összességében harmadik lett (de az évad legjobb női előadója), a legutóbbi időben pedig zsűritagként szerepelt, négy évadban is. „Ha a közönség mellettem van, nincs az a párbajellenfél, aki legyőzhetne” – mondta a fellépése előtt, de ő is csak nemrég tudta meg, hogy volt szerelme, Trap kapitány, Molnár Tibor lesz az ellenfél.

Tóth Gabi jól sikerült előadása után Liptai arról beszélt, hogy különleges énekesnőt látott-hallott, és nehéz elindítani egy ilyen műsort, Lékai-Kiss Ramóna szerint remekül szerepelt. „Nem sírok, visszafogtam… jólesett, amit kaptam a zsűritől” – mondta a fellépése után az énekesnő.

Az énekesnő nagyon izgatottan várta a fellépést, hiszen mint mondta, az egyik kedvenc számát adhatta elő, Anastacia bőrébe bújt. Az enyhítette Tóth Gabi izgalmát, hogy tudja, párja, Papp Máté Bence mindenben támogatja. Bár a táncos most éppen Szardínián van, így fizikailag nem lehet ott szerelmével, ám a szülei támogatják Tóth Gabit - írja a Bors. A lap megtudta, hogy Papp Máté Bencének szülei kísérték el az énekesnőt a Sztárban Sztár All stars élő adására,  Anikó és Imre pedig természetesen nagyon örültek Tóth Gabi továbbjutásának.

Sokan már az első adásban búcsúznak a műsortól

Visszatért a TV2-re az elmúlt évek egyik legnépszerűbb műsora, a Sztárban sztár, ezúttal huszonnégy énekessel, új szabályokkal, párbajokkal. A szeptember 7-i adás a mai tizenkét énekes közös produkciójával kezdődött, majd a négyfős zsűri vonult be, és megosztotta néhány korábbi emlékét a show-ról. Mint ismert, hosszú idő után visszatért a TV2-re Liptai Claudia és Hajós András, mellettük ott ül Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András. Szombatra és vasárnapra is hat-hat párbajt tervezett a TV2, az új szabályok szerint a hat kiesőből négyet menthet meg a zsűri, a legvégén pedig közülük kettőt a nézők.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!