Vágólapra másolva!
A szaúdi Al-Hilal csapatának brazil válogatott sztárja, Neymar Jr. orvosi és fizikai teszteken vett részt a napokban, azonban megbukott rajtuk, az eredmények annyira kiábrándítóak lettek, hogy még szó sem lehet a visszatéréséről.

A 128-szoros brazil válogatott, Neymar, aki 79 góljával az ország történetének legeredményesebb góllövője a nemzeti csapatban, 2023 nyarán igazolt a Paris Saint-Germainből a szaúdi sztárcsapatba. Új csapatában azonban mindössze öt meccset játszott, amikor egy válogatott találkozón az összes szalag elszakadt a térdében.

Decemberben az Al-Hilal keretéből is kikerült, és egyelőre nem tudni, mikor térhet vissza. A napokban átesett ugyan egy orvosi és fizikai felmérésen, de azok olyan kiábrándító eredményt hoztak, hogy még minimum két hónapig szó sem lehet a 150 millió eurós éves fizetésért szerződtetett brazil sztár visszatéréséről.

Az Al-Hilalt egyébiránt nem tette tönkre Neymar távolléte, nélküle is toronymagas fölénnyel nyerték a szaúdi bajnokságot, a Cristiano Ronaldót foglalkoztató Al-Nasszr előtt, és két forduló után természetesen hibátlanul vezetik az új kiírást is.

Kapcsolódó cikkek:

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!