Alaposan helyretették az elítélt bűnöző Fekete-Győrt a parlamentben

Vágólapra másolva!
A Momentum és annak dicstelen története illeszkedik abba a baloldali hagyományba, aminek az alapja a 100 évvel ezelőtt kialakult bolsevik tempó - így reagált a jogerősen elítélt bűnöző, Fekete-Győr András felszólalására Hidvéghi Balázs az Országgyűlésben.
Vágólapra másolva!

A jogerősen elítélt bűnöző, Fekete Győr András, a Momentum bukott elnöke hétfőn azt mondta az Országgyűlésben, hogy koncepciós perben ítélték el. Fekete-Győr megismételte a szokásos baloldali álhíreket. 

Minderre Hidvéghi Balázs azt válaszolta, hogy "Ön egy elítélt politikus, aki köztörvényes bűncselekményt követett el." A Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára szerint nem lehet rendőrökre támadni, és ez nem egyenlő a szólásszabadsággal. Hidvéghi Balázs kifejtette, hogy semmilyen körülmények között nem fogadható el a fizikai erőszak a hivatalos személyekkel szemben, főleg ha az illető egy politikus. 

A Momentum és annak dicstelen története illeszkedik abba a baloldali hagyományba, aminek az alapja a 100 évvel ezelőtt kialakult bolsevik tempó.  

Az államtitkár közölte, az "Önök szövetségese, Gyurcsány Ferenc is folyamatosan fenyegetőzik azokkal szemben, akik nem értenek vele egyet. A bíróság független döntést hoz, és azt mindenkinek el kell fogadnia. 

Nekünk nem fog hiányozni Fekete-Győr a parlamentből, de legyen óvatos, mert ha újabb törvénysértést követ el, akkor már letöltendő szabadságvesztésre ítélik.  

 

-

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!