Nejlonzsákban dobtak ki 12 kiskutyát Zala vármegyében

Vágólapra másolva!
Tizenkét kiskutyát találtak egy nejlonzsákban kidobva Tófej és Söjtör között - derült ki vasárnap a Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület bejegyzéséből.
Vágólapra másolva!

Valószínűleg két alomból származnak a kutyák, a barnák malinois keveréknek látszanak körülbelül 7-8 hetesek. A feketéken egyelőre nem látszik, milyen keverékek, 5-6 hetesek lehetnek. A Bogáncs Zalaegerszegi Állatvédő Egyesület kéri, hogy aki látott, tud ezzel kapcsolatban bármit, ossza meg velük az információt - írja a vaol.hu.

Az Állatvédelmi Járőrszolgálat Zala 50 ezer forintot ajánlott fel annak, aki használható információval szolgál a kölykök származásáról, akár anonim módon is.

Nemrég arról írtunk, hogy állatkínzás miatt letartóztatták egy férfit, aki egy oszlophoz kötözve hagyta egy autópálya mellett az árvízben a kutyáját, mielőtt lecsapott volna Floridára a Milton hurrikán. A kutyát végül egy állatmenhelyre vitték, a gazdája lemondott róla. Arról is beszámoltunk, hogy szökött kutyát mentettek meg a budapesti rendőrök az M7-es autópályán. Rejtélyes haláleset történt nemrég Walesban: holtan találta szüleit és a kutyájukat egy nő.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!