Furcsa változás történik az időjárásban

Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése.
Vágólapra másolva!

A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Hétfő
A párásság megszűnése után napos, gomolyfelhős időre számíthatunk. Esetleg ÉK-en fordulhat elő zápor. A DNy-i szél megélénkül. 16 és 21 fok között alakul a hőmérséklet.

Kedd
Hajnalban pára, köd és rétegfelhőzet kialakulása várható, amelyek feloszlása után többórás napsütéssel kísért változóan felhős idő lesz. A déli és délkeleti szél sok helyen megélénkül, az Észak-Dunántúlon pedig megerősödik. A hőmérséklet kellemes lesz, 22 fok körül alakul.

Szerda
Nyugat felől fokozatosan felhősödés várható, helyenként szórványos esővel. A déli szél sokfelé megélénkül, néhol meg is erősödik. A hőmérséklet körülbelül 21 fok körül alakul.

Csütörtök
Marad a borongós idő, délután elszórtan eső és zápor is előfordulhat. Az erős déli szél több helyen érezhető lesz. A hőmérséklet 19 és 24 fok között alakul.

Péntek
Eleinte erősen felhős lesz az ég, de napközben a felhőzet fokozatosan csökken. Szórványosan esőre, záporra lehet számítani, de a délután folyamán egyre kisebb lesz a csapadék esélye. Az északnyugati szél helyenként megélénkülhet. A hőmérséklet a hajnali 8-15 fokról 16-21 fokig emelkedik a nap folyamán.

A Köpönyeg.hu 12 napos előrejelzése
Fotó: Köpönyeg.hu

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!