Kigyulladt az egyik nagy budapesti belvárosi szálloda, kiürítették az épületet

Vágólapra másolva!
Kisebb tűz miatt ideiglenesen el kellett hagyniuk a vendégeknek egy szállodát Budapest V. kerületében - közölte honlapján a Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.
Vágólapra másolva!

Azt írták, az Apáczai Csere János utcában álló hotel konyhájában egy fatüzelésű kemence miatt keletkezett nagyobb füst. Kiss Ádám, a katasztrófavédelem helyettes szóvivője az MTI-nek elmondta, a fővárosi hivatásos tűzoltók érkeztek a helyszínre, átvizsgálták és kiszellőztették az épületet. 

A szállodát 383-an hagyták el ideiglenesen 

- írta a Katasztrófavédelem.

tűzoltó
Képünk illusztráció!
Fotó: Origo

Korábban arról is beszámoltunk, hogy kigyulladt egy családi ház Kunszentmártonban és egy ember meghalt, a törmelék között találták meg a tűzoltók a holttestet.

Korábban Garanyon gyulladt ki egy ház, egy férfi meghalt. Tápiószentmártonban pedig egy férfi belehalt égési sérüléseibe, miután lombhulladékot égetett kertjében és rosszullét miatt beleesett a tűzbe. Augusztusban kigyulladt egy 120 négyzetméteres családi ház Zalaváron, a Kossuth Lajos utcában, egy ember meghalt. Júliusban halálos lakástűz volt Budapest XI. kerületében, a Mezőkövesdi úton. Májusban pedig Kámban találtak meg egy összeégett holttestet. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!