Saját párttársa szólt rá Magyar Péterre, amiért hazugsággal próbálta lejáratni Deutsch Tamást

Vágólapra másolva!
Magyar Péter a napokban közzétett belsős pártbeszélgetésen azzal vádolta meg Deutsch Tamást, hogy nem vett részt az egyik uniós bizottsági ülésen. Ez már annyira kellemetlen hazugságnak bizonyult, hogy egyik párttársa javította ki Magyart.
Vágólapra másolva!

Nem mindennapi pillanatoknak lehettek szemtanúi azok, akik a brüsszeli viták után nyomon követték Magyar Péter YouTube-csatornáján a politikus és párttársai helyzetértékelését. A beszélgetés során Magyar nagy erőkkel támadta Deutsch Tamást, amiért szerinte a fideszes EP-képviselő az egyik nap még bent volt a munkahelyén, azonban másnap „már csak aláírni jött be”. Lényegében azzal vádolta meg politikai ellenfelét, hogy csak felvette a fizetését, de érdemben nem végzett munkát.

Ez akkora hazugságnak bizonyult, hogy az asztalnál ülő párttársa kénytelen volt kiigazítani őt. 

Nem, ezt ki kell javítanom, Deutsch Tamás reggel 8.30-kor ott volt a CONT ülésén és fel is szólalt 

– vetette közbe Kollár Kinga tiszás EP-képviselő. 

Magyar Péter ezen láthatólag meglepődött, majd párttársa szavába vágva visszakérdezett: „Igen? Ez a költségvetési ellenőrzési bizottság.” Majd hozzátette, hogy "a jó szívünk fog minket a sírba vinni". Kollár Kinga erre gyorsan mentegetőzni kezdett: „Bocsánat, de nem akarom…” Nemigen hallható, hogyan fejezte be a mondatot, de nyilván arra gondolt, nem akar hazugságban maradni.

Ahogy arra a Magyar Nemzet emlékezetet, Magyar Péter nem először került hasonló helyzetbe. Augusztus végén arról beszélt, a szakdolgozók hiánya vezetett a betegfelvétel felfüggesztéséhez a Szent Imre Kórházban. Hamar kiderült azonban a valódi ok, amely a belgyógyászati osztály telítettsége volt, ugyanis a kánikulában sok szívbeteget hoztak be az egészségügyi intézménybe. A politikust rajtakapták már, amikor nagyot mondott az árvíz kapcsán, a közmédiába történt meghívásáról, vagy épp a saját unokatestvéréről állított valótlanságokat.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!