Menczer Tamás: Magyar Péter Brüsszel embere, mindent végrehajt, így volt a Migrációs Paktumról szóló szavazáson is

Vágólapra másolva!
Ha a gazdi, Manfred Weber megszorítja a pórázt - és ezt megteheti, hiszen a mentelmi jog a kezében van - akkor Brüsszel embere mindent végrehajt - írta a kommunikációs igazgató közösségi oldalán Magyar Péterről, miután a botránypolitikus a pártjával Brüsszelben ellenezte, hogy Magyarország kapjon végre pénzt a határvédelemre.
Vágólapra másolva!

A kommunikációs igazgató ismertette, hogy 

Afrika lakossága az óvatos(!) becslések szerint a következő 20 évben 750 millió fővel fog nőni, és eléri a 2,2 milliárdot!

Ha pedig az afrikai tömegnek csak egy kis része elindul Európa felé, nekünk harangoztak - tette hozzá. 

A bevándorlásra kizárólag a magyar modell a jó válasz: senki sem jöhet be! A hotspotokat, gyűjtőpontokat Európán kívül kell létrehozni, itt lehet beadni a menekültkérelmet, és csak az jöhet be, akit mi beengedünk

- írta le a magyar választ a migrációs krízisre. 

Menczer Tamás közölte, hogy Magyarország már mintegy 800 milliárd forintot költött határvédelemre, továbbá sikeresen megakadályoztak több mint 1 millió belépési kísérletet. Ahelyett pedig, hogy Brüsszelből segítséget kaptunk volna, inkább büntetik és támadják Magyarországot, továbbá ránk akarják erőltetni a migrációs paktum elfogadását is. 

Fentiek ismeretében felháborító és elfogadhatatlan, hogy néhány napja az Európai Parlamentben a Tisza Párt képviselői szavazatukkal támogatták, hogy Brüsszel vezesse be, és több pénzt költsön a Migrációs Paktumra, de azt ellenezték, hogy Magyarország kapjon végre pénzt a határvédelemre. Ez felháborító, de nem meglepő. Hiszen, ha a gazdi, Manfred Weber megszorítja a pórázt - és ezt megteheti, hiszen a mentelmi jog a kezében van - akkor Brüsszel embere mindent végrehajt

- írta. 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!