Menczer Tamás: Meddig menekülsz, Peti?

Vágólapra másolva!
Magyar Péter egy fogott ember. És mit csinál egy fogott ember? Azt, amit parancsolnak neki - mondja legújabb videójában a Fidesz kommunikációs igazgatója.
Vágólapra másolva!

Menczer Tamás szerint

ezért tapsolt lelkesen Magyar Péter Ursula von der Leyen háborúpárti mondatainak, és ezért tapsolt lelkesen Manfred Weber háború- és bevándorláspárti mondatainak is. És persze nem védte meg Magyarországot az LMBTQ-propagandistákkal szemben sem. 

Hozzáteszi:

cserébe Magyar Péter a botrányai és az igazságszolgáltatás elől bebújhat a brüsszeli mentelmi joga mögé. Így menekül egy botrányhős. Így menekül egy diszkóliberális politikus. Meddig menekülsz, Peti?

Mint ismert, Magyar Péter azt az Ursula von der Leyent tapsolta meg állva szerdán, aki több tízmillió euróval bünteti meg Magyarországot azért, mert kiállt az illegális migránsokkal szemben. A tranzitzónák felszámolásával a brüsszeli szándék az volt, hogy egyenes út nyíljon a menekülteknek Európába, és Magyarország ezt ismét nem engedte. Mindezek után született meg az uniós bíróság teljesen elfogult és migrációpárti ítélete 2024 júniusában. Hiába hazudta azt Magyar Péter a kampánya alatt, hogy nem lesz Brüsszel alázatos szolgája, most már látszik, hogy a diszkópolitikus mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenben kiszolgálja a brüsszeli elitet.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!