Hátba szúrt egy kiskorút egy ittas férfi Ózdon

Vágólapra másolva!
Egy születésnapi összejövetelen italozott egy baráti társaság, amikor az egyik férfi összetűzésbe keveredett egy másikkal. Az elfajult vitába belekeveredett a vitát kerülni kívánó férfi gyereke is, akit végül a részeg férfi az udvaron többször hátba szúrt.
Vágólapra másolva!

A születésnapi eseményen italozás közben két férfi összeszólalkozott. Az a férfi, aki már részeg volt, összeveszett egy másikkal, aki úgy döntött inkább kimegy a házból és leül egy padra és nem folytatja tovább a vitát.

A veszekedésre felfigyelt a vitát elkerülni kívánó férfi fia is, aki felelősségre vonta az apjával vitatkozó felet a magatartása miatt és mindketten kimentek az utcára, ahol aztán a veszekedés erőszakba torkollott. 

Az idősebb férfi először hátba rúgta a fiút, aki elesett, de felállt és verekedni kezdtek egymással. Folyamatosan ütötték egymást, amikor az idősebb férfi elővette a kését. A fiú ezt meglátva úgy döntött, inkább hazamegy. 

A támadó erre utána lépett, és megszúrta a jobb veséjénél és a hátát is végigvágta.

A sérült fiú közvetetten életveszélyes szúrt, metszett sérülést szenvedett, valamint a hátán és jobb felkarján felületes metszett sérülésekkel került kórházba. 

Mire a rendőrség kiért, a szurkáló elmenekült. Később azonban elfogták, és most három és fél hónap börtönre ítélték. 

rendőrautó, rendőr, autó, fény, villogó,
Képünk illusztráció
Fotó: Shutterstock

Életveszélyesen megfenyegette, egy nap pedig késsel támadt élettársára egy férfi egy nógrádi faluban. Végül a szomszédok mentették meg a nő életét. A férfit gyilkossági kísérlet miatt vették őrizetbe, a bíróság elrendelte a letartóztatását.

Elfogták a mosonmagyaróvári vérengzés elkövetőjét, aki 10-10 alkalommal szúrta meg az anyját és apját. Az ügyben emberölési kísérlet miatt indítottak eljárást.
Megtámadtak egy fiatalt késes támadók egy kispesti buszon. A támadó leült mellé a buszra, mire a fiú megijedt, és átadott neki 400 forintot, de ekkor meglátták, hogy bankkártya is van nála, ezért a húszéves fiú kikövetelte, hogy árulja el PIN-kódot, majd a kártyát is elvette tőle. 

Korábban írtunk már arról, mit tehet, ha esetleg késsel támadják meg Önt. Fontos tudni, hogy bárki, bárhol lehet  lehet áldozat, ezért, ahogy több szakember is fogalmaz, jobb ébernek lenni, és lehetőleg elkerülni a konfliktust.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!