Spanyolország
18:002024. július 05.
Németország
Portugália
21:002024. július 05.
Franciaország

Orbán Balázs üzent a háborúpárti Manfred Webernek: Magyarország nem fog úgy táncolni, ahogy maguk fütyülnek!

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, 2024.05.06., UkránOroszháború
Fotó: AFP
Vágólapra másolva!
Olvasva Manfred Weber mai nyilatkozatát, még ennyi történelmi tapasztalat tudatában is meghökkentő látni, ahogyan a német inkompetencia egy pillanat alatt német arroganciává tud átcsapni - írja legújabb bejegyzésében a miniszterelnök politikai igazgatója. Orbán Balázs szerint a németek semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek.
Vágólapra másolva!

Orbán Balázs a közösségi médiabeli bejegyzésében azt írja, hogy az inkompetencia bizonyítéka, hogy

az elmúlt öt évben az Európai Unió német vezetéssel lábon lőtte saját magát a háború kérdésében, földbe állította az európai gazdaságot, számolatlanul engedte be a migránsokat, illetve egy olyan zöldátállásnak asszisztált, amely kivitelezhetetlen, és megroppantja az európai gazdákat és vállalkozókat.

Arrogancia kapcsán azt írja Orbán Balázs, hogy 

most pedig ugyanez a német vezetés arról szónokol kioktatóan, hogy Európának hogyan kell felfegyverkeznie és újra Oroszország ellen háborúznia, illetve hogy aki nem akar újra a németek oldalán hadba menni, az hogyan nem jó állampolgára a ,,nagy’’ birodalomnak.

Üzent is a politikai igazgató:

Herr Weber! Maguk semmit sem tanultak, és semmit sem felejtettek. Ezúttal viszont Magyarország nem fog úgy táncolni, ahogy maguk fütyülnek! A magyar emberek ugyanis június 9-én be fognak inteni ennek a német politikának. Várjuk! 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről