Anglia
18:002024. június 30.
Szlovákia
Spanyolország
21:002024. június 30.
Grúzia

Orbán Viktor: Háború vagy béke - erről döntünk

Vágólapra másolva!
Bejegyzést tett közzé Orbán Viktor miniszterelnök.
Vágólapra másolva!

A kormányfő azt írta, hogy 

Háború vagy béke - erről döntünk. Szombaton jön az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: csak a béke, csak a Fidesz!

Orbán Viktor korábban is posztolt: a miniszterelnök szerdán Dabason járt EP-választási kampánykörútja keretében. A tájékoztatás szerint a Fidesz elnökét Kőszegi Zoltán polgármester fogadta, majd tárgyalást folytattak több térségbeli település polgármesterével. A dabasi választókkal találkozva Orbán Viktor kifejtette: a Békemeneten ismét kiderült, "mi vagyunk Európa legnagyobb békefenntartó ereje". De a győzelemért még egy utolsó, nagy erőfeszítésre van szükség - tette hozzá. 

Ezért jön a valaha volt legnagyobb kampányhajrá, az Egymillió Találkozás Napja. Most szombaton, a vasárnapi választás előtti 24 órában, a Fidesz ötvenezer aktivistája egyetlen nap alatt egymillió embert fog személyesen a választásra buzdítani. Ebben a mozgósításban magam is részt fogok venni, mert a tét hatalmas. Háború vagy béke

 - erről döntünk. Szombaton jön tehát az Egymillió Találkozás Napja. Vasárnap pedig a választáson: Csak a béke, csak a Fidesz!" - idézi Orbán Viktort a sajtófőnök közleménye.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről