Románia
18:002024. július 02.
Hollandia
Ausztria
21:002024. július 02.
Törökország

Halálos gázrobbanás volt Érden

Vágólapra másolva!
Gázrobbanás történt egy parasztház hátsó épületrészében Érden, a Molnár utcában. A tűzoltók megkezdték az összeomlott épület alátámasztását.
Vágólapra másolva!

Gázrobbanás történt egy parasztház hátsó épületrészében Érden, a Molnár utcában

 - olvasható a Katasztrófavédelem honlapján. Az épület összeomlott, a tetőszerkezet és a födém a talajra ér. Az érdi és a fővárosi hivatásos tűzoltók, valamint a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat mellett a mentők is a helyszínre érkeztek. 

Családi ház tetőszerkezetének romjai Érden, ahol gázrobbanás történt 2024. június 4-én - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

 Némethy Zita elmondta, a Molnár utcában történt robbanás következtében az épület összeomlott, a tetőszerkezet és a födém leszakadt. A romok alatt egy holttestet találtak.

A tűzoltók megkezdték az épület alátámasztását.

Tűzoltók romos családi háznál Érden, ahol gázrobbanás történt 2024. június 4-én. A balesetben egy ember meghalt - Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Nemrég Mohácson történt robbanás, Kaposváron egy ember kórházba került. Tíz ember meghalt és három másik sérült meg egy gázrobbanás okozta balesetben egy ordoszi műhelyben, a Kína északi részén fekvő Belső-Mongólia régióban. Wisconsinban egy felrobbant büfékocsi miatt három ember súlyos égési sérüléseket szenvedettó. A tüzet feltehetően gázrobbanás okozhatta.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről