Kivégzéssel fenyegetett meg egy újságírót Magyar Péter egyik támogatója

Választások2024, Választások2024eredményváró, önkormányzati választás, európai parlamenti, választás, szavazás, Budapest, 2024.06.09., eredményváró rendezvény, Választások2024eredményváró, Magyar Péter, MagyarPéter
Magyar Péter.
Fotó: Fotó: Polyák Attila - Origo
Vágólapra másolva!
A Media1 szerkesztősége rendőrségi feljelentést tett, miután többek között cölöpre verést ígértek a lap főszerkesztőjének - írta meg a Mandiner.
Vágólapra másolva!

A lap közölte, a Media1 a szerkesztőség személyi biztonsága érdekében rendőrséghez fordult, miután több fenyegető üzenetet kaptak azok után, hogy Magyar Péter ügyével foglalkoztak. 

Mint ahogyan azt a korábbi cikkünkben írtuk, Magyar Péter példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Az agresszív férfi a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd vette el a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokkal táncolt, alattuk csúszott-mászott. A luxus-szórakozóhelyre egyébként elsősorban fiatalok járnak, köztük sok kiskorú lány is. A 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő közülük próbált válogatni. 

A helyen annyira nem bírtak Magyarral, hogy a biztonságiak ki kellett tegyék a helyről a botrányosan viselkedő baloldali figurát. Magyar Péter két héttel ezelőtti péntek hajnali botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. 

Miközben az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. 

A cikk megjelenése után több fenyegetés is érkezett a Media1 szerkesztőségbe, az egyik a következő szöveggel:

Felvettelek a listámra kisgyerek, Fertő, Sopron nem felejt. Szalay Dani a k.rva anyáddal együtt lesztek leverve cölöpnek,

ha már felgyújtottátok a vajdáddal közösen. A bugyid tele lesz rakva te f.stos kislány”. 

A Media1 büntetőfeljelentést tett, és mint a szerkesztőség vélelmezi, Magyar támogatóit az bátoríthatta fel a fenyegetésre, hogy a Tisza Párt alelnöke a lap Facebook-oldalán korábban egy cikküknél oda kommentálta: „Egészen szánalmasak vagytok”. 

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!