Az utca embere Magyar Péter diszkóbotrányáról: "Senki sem tűrné" - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
A Ripost megkérdezte az embereket arról, hogy ők mit szólnának ahhoz, ha valaki ugyanúgy viselkedne velük, mint ahogy azt Magyar Péter tette egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen: megütné őket, és a telefonjukat kitépve a kezükből ellopná azt, majd a Dunába hajítaná. A válaszok egybehangzóak voltak: senki nem tűrné el ezt a fajta viselkedést.
Vágólapra másolva!

Mint ahogy arról már korábban írtunk, Magyar Péter június közepén egy ismert és méregdrága budapesti belvárosi szórakozóhelyen a jelenlévők állítása szerint ittas állapotban botrányt okozott. Tini lányoknak tett visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot, lökdösődött, obszcén módon beszélt kiskorúak előtt, egy embert megütött, erőszakkal elvette a telefonját, és később a Dunába hajította azt. 

Ezzel politikusként és családapaként is lejáratta magát ország-világ előtt. Végül a biztonsági őrök a politikust fojtófogással dobták ki a szórakozóhelyről vállalhatatlan viselkedése miatt. 

Az emberek elítélik Magyar Péter viselkedését

A Ripost kíváncsi volt arra, hogy mindezek után az embereknek mi a véleményük a Tisza Párt politikusáról, ők mit tettek volna abban a helyzetben, és mindezek után alkalmasnak találják-e Magyar Pétert arra, hogy a hazai közélet szereplője legyen. Többen leszögezték, hogy az, amit Magyar Péter művelt "egy átlagembertől sem tűrhető el, de egy politikustól pedig főleg elfogadhatatlan viselkedés", szerintük az, amiről a szemtanúk beszámolnak, "nagyon proli" magatartás.

kiskorú, ötkert, magyarpéter
Magyar Péter kiskorú lányokat zaklathatott
Fotó: Ripost

Civilizált lények vagyunk állítólag, szóval miért csinálunk ilyet? – kérdezett vissza Rozi.

Az emberek mind le voltak döbbenve a politikus viselkedésétől, főleg az agresszivitásától és – ahogy Gábor is fogalmazott – hogyha ő került volna ilyen szituációba, "visszakézből szájon vágja".

Zsolt szerint különösen ciki, hogy ez az ember keresztény-konzervatív gyökerekre hivatkozik, és jobboldalinak mondja magát, ebbe ez végképp nem fér bele. 

Majd hozzátette: megválasztott képviselő ilyet nem csinálhat, ha szeretne bulizni, akkor rendezzen házibulit, hiszen erre biztos megvannak a lehetőségei, de szerinte ez a fajta viselkedés ott se fér bele.

Luca nem mondaná semmiképpen sem normálisnak ezt a viselkedést, lehet azt mondani, hogy emberek vagyunk és hibázunk, de hogyha ő egy olyan ember lenne, aki valamit hitelesen képvisel, akkor igyekezne úgy alakítani az életét, hogy ne köpje szembe a hangoztatott értékeit és azt, amit képvisel.

Az emberek szerint Magyarnak takargatnivalója van

Arra a kérdésre, mit szól hozzá, hogy Magyar Péter elvette és elhajította az egyik bulizó telefonját, többen is úgy vélekedtek, hogy valószínűleg a politikusról kompromittáló képek és videók születhettek, ezért megpróbált megszabadulni a bizonyítéktól. Rozi úgy fogalmazott, hogy valószínűleg valami olyan dolog lehet azon a telefonon, amit nem szeretett volna, hogy elküldjenek a médiának.

A Ripost azon kérdésére, hogy mindezek után alkalmasnak találják-e Magyar Péter személyét arra, hogy egy egész országot képviseljen, szintén megegyeztek a válaszok: 

mindenki elutasította, hogy egy ilyen ember képviseljen minket, magyarokat.

Zsolt viszont külön kiemelte, hogy ezelőtt sem tartotta alkalmasnak az ország vezetésére, és hogy szerinte "nagyon komoly elbillenések vannak a fejében".

Az alábbi videón megnézhetik, mit gondolnak az emberek Magyar Péter botrányos viselkedéséről:

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről