A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Új munka törvénykönyve: kifejlesztették az első interaktív munkajogi képzési csomagot

Vágólapra másolva!
Magyarországon első ízben interaktív elektronikus munkajogi képzési csomagot fejlesztett ki a Jádi Németh Ügyvédi Iroda az Innotica Grouppal közösen, az indokok közt szerepel, hogy alig több mint két hónapja lépett hatályba az új munka törvénykönyve, ám jelenleg a piacon nem érthető el olyan hasonló online képzési módszer, amely a munkáltatókhoz gyorsan és eredményesen juttatja el a foglalkoztatás új feltételeire vonatkozó alapvető ismereteket.
Vágólapra másolva!

Magyarországon elsőként jelentkezik egy nemzetközi ügyvédi iroda, a Jádi Németh Ügyvédi Iroda átfogó, interaktív elektronikus képzési anyaggal. Az Innotica Group fejlesztőivel közösen megalkotott Vezetői Munkaügyi Ismeretek című elektronikus tananyag a vállalatok közép- és felsővezetői számára kínál munkaügyi képzést, közérthető módon, multimédiás eszközökkel.

A három képzési modulból felépülő csomag az új munka törvénykönyvét interaktív feladatok, gyakorlati kérdések és vállalati esettanulmányok segítségével dolgozza fel, így a jogi előírások szinte észrevétlen módon, gyorsan válhatnak a felhasználók aktív tudásává.

Dr. Jádi Németh Andrea kiemelte: ilyen típusú anyag eddig Magyarországon még nem készült, és az iroda munkajogi szakértői tudásuk legjavát nyújtották a "e-learning" képzési program kidolgozásához. Olyan anyaggal akartak előállni, amely gyakorlatközpontú megközelítéssel, de a legmagasabb szakmai igényeket kielégítő színvonalon kalauzolja végig a felhasználókat a munkajog kényes, de mindenkit érintő kérdésein.

Abban bíznak, hogy a legmodernebb informatikai megoldások alkalmazásával kifejlesztett csomag a felhasználók legszélesebb körét tudja majd olyan integrált tudáshoz hozzásegíteni, amely az eredményes és sikeres munkaszervezéshez, a jogviták elkerüléséhez ma már elengedhetetlen.

Dr. Csedő Zoltán, az Innotica Group ügyvezetője szerint a Vezetői Munkaügyi Ismeretek képzési program a legkorszerűbb on-line technológiai támogatásnak köszönhetően gyors és hatékony ismeretátadást biztosít. A komplex jogi szaktudás elsajátítása a világ legjobb egyetemein alkalmazott eset-feldolgozási módszerek alkalmazásával pedig igazi élményként hat a felhasználókra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!