A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Készítsd fel otthonodat a karácsonyra!

Vágólapra másolva!
Hétvégén meggyújtottuk az első adventi gyertyát. Ilyenkor már mindenki töri a fejét, kinek, milyen ötletes ajándékkal kedveskedjen, milyen ételt tegyen az ünnepi asztalra, milyen karácsonyi dekorációt vásároljon. Azonban van még egy fontos kérdés, ami sokaknak csak az utolsó pillanatban jut eszébe: hogyan készítsük fel otthonunkat karácsonyra, hogy minden vendég elférjen és kényelmesen, rendezett lakásban ünnepeljünk?  
Vágólapra másolva!

Forrás: --

A legutóbbi IKEA FAMILY tagok körében indított kutatásból kiderül, hogy az emberek többsége a nappaliban ünnepli a karácsonyt. Itt fogadja a vendégeket, itt állítja fel a karácsonyfát, és itt adják át egymásnak az ajándékokat. Ezért fontos, hogy karácsony előtt a nappalink rendszerezésére különösen nagy hangsúlyt fektessünk, hiszen nem csak a vendégeknek és a karácsonyfának kell helyet biztosítanunk, de a jó hangulathoz az is elengedhetetlen, hogy ne bosszankodjunk a rendetlenség miatt.

Hogy miért olyan nagy kihívás a nappalit rendben tartani? A kutatás rávilágít, hogy a válaszadók jelentős része azért küszködik helyhiánnyal, mert nappalija egyben konyhaként, hálóként, esetleg ebédlőként is funkcionál, sokaknak pedig nincsenek megfelelő bútoraik, tárolóeszközeik, amikben az évek során felgyülemlett könyveket, DVD-ket, személyes holmikat tarthatnánk.

Az IKEA karácsonyi kínálatával szeretné szebbé tenni az ünnepeket, hogy az egyre fokozódó helyhiány helyett a tökéletes karácsonyi hangulatra koncentrálhassunk. A FRAMSTA, INREDA és BESTA tároló rendszereket az IKEA új, alacsony árakon teszi elérhetővé a lehető legtöbb ember számára. Az IKEA azokra is gondol, akik nem csak az apró tárgyakat, személyes holmikat, de a szórakoztató elektronikai eszközöket is szeretnék elrejteni akár karácsonykor, akár a mindennapokban; számukra az INREDA tolóajtós tároló kombinációt kínálja megoldásként többféle variációban. De hogy hova rejtsük a plédeket vagy akár a játékokat, és egyéb olyan tárgyakat, amiknek eddig nem találtunk helyet? Az IKEA dizájnerei erre a problémára olyan trükkös kanapét alkottak, aminek könyöklőjébe rejthetünk mindent, aminek nem szem előtt a helye.

Ha még időben elkezdjük átszervezni a nappalit, mindennek megtalálhatjuk a maga helyét, és nyugodtan várhatjuk a vendégeket!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!