A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Talán nem is Jacko a gyermekei apja

Vágólapra másolva!
Michael Jackson nem vér szerinti apja két gyermekének, a hatéves Prince Michael juniornak és az ötéves Parisnak - ezt állította Debbie Rowe, a sztár volt neje, a gyermekek anyja.
Vágólapra másolva!

A Sky TV honlapján idézett nyilatkozat szerint a kisfiú és a kislány mesterséges megtermékenyítés nyomán jött a világra, az eljáráshoz egy spermabank anyagát használták fel, s egyik gyerek apja sem ismert.

A 41 éves Debbie Rowe 1999-ig volt Jacko felesége, s mostani nyilatkozata egy olyan iratban szerepel, amelyet a következő hetekben szándékozik egy kaliforniai bíróság elé terjeszteni, hogy megszerezze a két gyermek feletti felügyeleti jogot, mégpedig azzal az indokkal, hogy volt férje alkalmatlan az apaszerepre. Mint emlékezetes, a 45 éves énekest egy kisfiú szexuális molesztálásával vádolják, ám ő ártatlannak vallja magát.

Debbie Rowe azt állítja, hogy 1996-ban kötött esküvője előtt kilenc hónappal megállapodást kötött Michael Jacksonnal, s ennek értelmében a mesterséges megtermékenyítés előtt fél évvel már nem volt szabad szexuális életet élnie, továbbá vállalnia kellett, hogy mindkét esetben Jacksont nevezi meg gyermekei apjaként.

Mindezért a megállapodásban foglaltak szerint 8,71 millió dollár készpénzt, egy Beverly Hills-i házat, valamint autót, ruhákat, szőrméket és ékszereket kapott. Az elvált feleség azt is elmondta, hogy Jackson mind a mai napig havi 50 ezer eurónak megfelelő tartásdíjat fizet neki és gyermekeinek.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!