Ronaldo zenei producerként bizonyít

Vágólapra másolva!
A brazil futballista, a Real Madrid egyik ásza beszállt a zenei üzletbe: barátja és egyben szóvivője győzte meg őt, hogy finanszírozza egy dalszerző lemezének kiadását.
Vágólapra másolva!

A los40.com információi szerint a csatárzseni úgy döntött, hogy producerként segíti egyik ismerőse, Carlinhos Vergueiro vállalkozását és részt vesz a Por todos los suenos című nagylemez kiadásában.

A Real Madrid csillaga a rajongók legnagyobb bánatára - vagy örömére? - nem énekel a lemezen, de némiképp beleszólt a felvételekbe: megkérte a művészt, hogy szerepeltesse Raimundo Fágner énekest is, aki - mellesleg - Ronaldo édesapjának nagy kedvence. Vergueiro ebbe is belement, mivel már hónapok óta szerette volna megjelentetni dalait, de nem talált kiadót, ki bízott volna benne, önmaga meg nem bírta finanszírozni a lemezt.

A dalokat ismert énekesek adják elő és neves zenészek (Chico Buarque) is muzsikálnak rajta. A szerző nagy szerencséje, hogy együtt focizott a brazil futballista barátjával és szóvivőjével, Rodrigo Paivával. Miután őt meggyőzte, már csak Ronaldónak kellett bólintania - mint a meccseken.

"Szeretnék lehetőséget adni egy olyan valakinek, aki tehetséges, de nincs tere kibontakozni. Tudom, hogy sok tehetséges fiatalnak nincs lehetősége egy jó klubban játszani, így egy nagylemezt kiadni szintén nehéz vállalkozás" - kommentálta döntését.

Az Agencia Estado szerint igazán megéri Ronaldo barátjának lenni, ugyanis a csatár egy valódi mecénás, nem spórol pénzével: finanszírozta már ismerőseinek színházi produkcióját, de adott pénzt dokumentumfilmek elkészítésére is. Újabb tervei szerint szerepel egy Rio de Janeiro-i mozi teljes renoválása. A rossz állapotban lévő épület a város szegények lakta külvárosában található.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!