A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Parkolóhelyért verekedtek össze R&B sztárok

Frank Ocean
Vágólapra másolva!
A balhéjairól híres Chris Brown és az eddig még nem bunyózó Frank Ocean egy stúdió parkolójában estek egymásnak, a balhéba a kísérők is beszálltak.
Vágólapra másolva!

Az eset vasárnap este történt egy Los Angeles-i lemezstúdió parkolójában, ahol a rendőrséget kellett kihívni, miután Chris Brown Frank Ocean parkolóhelyére állt az autójával. A TMZ szerint Brown épp elhagyta volna a stúdiót - ahol egy felfedezettjét hallgatta meg -, ám nem tudott elhajtani, ugyanis Frank Ocean és kísérői állták el az útját. "Ez az én stúdióm és az én parkolóhelyem" - mondta Ocean, mire egy Brownhoz közeli forrás szerint Brown odasétált, hogy kezet nyújtson neki, ám utóbbi kísérői közül az egyik ekkor nekitámadt. A megszólaló szerint aztán válaszul Brown egyik embere ütötte meg Oceant, mire az nekiment Brownnak, és kezdetét vette a tömegbunyó. Ocean viszont azt írta a Twitterén, hogy Brown emberei ugrottak neki, ráadásul meg is vágta a kezét a verekedésben, amiért nem használhatja majd őket a Grammy-gálán.

Forrás: AFP

A rovott múltú Brown és az eddig csak droggal lekapcsolt Ocean korábban is keveredtek már konfliktusba: akkor előbbi a frissiben comingoutolt énekesre tett állítólag homofób megjegyzést, noha ezt utólag cáfolta. Chris Brown már az előző évtized közepe óta az egyik legnépszerűbb R&B énekesnek számít Amerikában, míg Frank Ocean tavalyi lemezével nemcsak a Billboard listán szerepelt jól, de még a kritikusok kegyét is elnyerte.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!