A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Magas vércukorszint miatt égett le a 88 éves blueslegenda

BB King
A handout picture released by the Byblos International Festival shows US blues legend B.B. King performing during a concert at the Byblos International Festival in the Lebanese city of Byblos, north of Beirut, on July 5, 2012. AFP PHOTO/HO --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / HO / BYBLOS INTERNATIONAL FESTIVAL" == NO MARKETING NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS - AFP IS USING PICTURES FROM ALTERNATIVE SOURCES AS IT WAS NOT AUTHORISED TO COVER THIS EVENT, THEREFORE IT IS NOT RESPONSIBLE FOR ANY DIGITAL ALTERATIONS TO THE PICTURE'S EDITORIAL CONTENT, DATE AND LOCATION WHICH CANNOT BE INDEPENDENTLY VERIFIED ==
Vágólapra másolva!
BB King közleményben kért elnézést egy pocsékul sikerült koncertje miatt.
Vágólapra másolva!

A legendás bluesgitáros St. Louisban koncertezett április 4-én, ám a fellépés olyan rosszul sikerült, hogy ő most közleményben kért elnézést "a rosszul sikerült este " miatt. BB King a kimerítően hosszú autóutat és az orvosi műhiba miatti magas vércukorszintjét okolta a balul elsült buliért - a menedzsmentje szerint nem kapta meg az aznapi inzulinadagját, és 24 órát autózott Las Vegas-i otthonából, hogy a Missouri állambeli St. Louisba érjen. Mindezek kombinációja miatt King nem nyújtotta a "megszokott kiváló műsorát", amiért a rajongói és a közönség elnézését kéri. Az alábbi felvétel a koncerten készült.

A helyi újságban a koncertről készült beszámoló szerint King először 45 percen keresztül csak összevissza motyogott a színpadon, flörtölni próbált az első sorokban ülő nőkkel, és nem egyszer trágár megjegyzésekkel illette őket, de miután elkezdett játszani, abban sem volt sok köszönet. Volt dal, amit negyedóráig húzott el, többször elrontotta a dalait, a zenekara pedig ilyenkor nem segítette ki, csak szolgálatkészen várt, miközben a technikus felkapcsolta a lámpát a nézőtéren, és mindenki láthatta, mennyien hagyták ott a koncertet idő előtt. A 88 éves BB King minden idők egyik legnagyobb hatású bluesgitárosa, akinek az első kislemeze még 1949-ben jelent meg. A zenész idős korában is turnézik, honlapja szerint szerda este New Jerseyben lép fel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!