Gránátok robbantak az USA bagdadi főhadiszállásánál

Vágólapra másolva!
Csütörtök éjszaka ismét robbanások rázták meg az iraki fővárost - írja a BBC News. Szemtanúk szerint három gránátlövedék csapódott be az Irakot ellenőrző amerikai kormányzat bagdadi főhadiszállása közelében. A detonációk után megszólaltak a szirénák. Áldozatokról egyelőre nem érkezett jelentés.
Vágólapra másolva!

Több hangos robbanás rázta meg csütörtökön éjszaka Bagdadot - írja a BBC News. Szemtanúk szerint helyi idő szerint éjfél előtt három gránátlövedék csapódott be az Irakot ellenőrző amerikai kormányzat székházának közelében. A robbanások után megszólaltak a szirénák is az iraki fővárosban. Az amerikai hadsereg szóvivője megerősítette a robbanások tényét. Arról egyelőre nem tudott nyilatkozni, hogy áldozatai, vagy sérültjei vannak-e a robbanásoknak.

Bagdad központját csütörtökön reggel is robbanások rázták meg. Akkor rakéták csapódtak be különböző célpontokba, köztük egyes hírek szerint az amerikai kormányzat főhadiszállásának területére is. Az iraki fővárosban csütörtök reggel féltucat robbanás, illetve fegyverropogás hallatszott. Találat érte az iráni nagykövetséget és a Sheraton hotelt, rakéta csapódott be a német nagykövetség közelében is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről