A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Szétkapkodták a járókelők egy leesett pénzeszsák tartalmát Ohióban

Vágólapra másolva!
Többmillió forintnak megfelelő húszdolláros bankjegyeket kapkodtak szét a járókelők egy amerikai városban, amikor leesett egy pénzeszsák egy páncélautóról. A rendőrség vádemeléssel fenyegeti azokat, akik nem adják vissza a talált pénzt.
Vágólapra másolva!

Az amerikai Ohio állambeli Columbus városban leesett egy pénzeszsák egy páncélautóról, a zsák kinyílt, az arra járók pedig rávetették magukat a bankjegyekre - írja a BBC. Egyelőre nem tudni, pontosan mennyi pénz volt a zsákban, de az amerikai sajtó szerint legalább százezer dollár, azaz húszmillió forint.

A rendőrség átnézi a biztonsági kamerák felvételeit és a mobiltelefonnal készített videókat, hogy azonosítsák: kikhez került a szétkapkodott pénz. "Ez nem gazdátlan pénz" - mondta Dan Kelso rendőrőrmester az AP hírügynökségnek. Hozzátette, hogy vádat emelhetnek azok ellen, akiknél találnak az eltűnt bankókból. Szemtanúk szerint amikor felszakadt a pénzeszsák, az emberek annyi pénzt markoltak fel, amennyit csak tudtak, sokan kiugráltak az autóikból. Egy másik szemtanú éhes piranhákhoz hasonlította a pénzért kapkodó járókelőket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!