Elszabadult bikaborjú miatt kellett lezárni egy moszkvai repteret

Vágólapra másolva!
Közel fél órán át kergettek egy bikát a reptéri kifutópályán az egyik moszkvai reptér dolgozói, miután az állat kiszökött egy Moszkvába érkező tehergépből. Az elszabadult bika miatt a Seremetyevo nemzetközi repülőteret le kellett zárni csütörtök éjjel, több érkező gépet másik moszkvai reptérre irányítottak át.
Vágólapra másolva!

Egy elszabadult bika miatt kellett lezárni csütörtök éjjel egy rövid időre a moszkvai nemzetközi repülőteret - írja a RIA Novosztyi. Az orosz hírügynökség szerint a bikaborjú egy teherszállító repülőgépből szabadult ki.

"Egy fiatal bika szökött meg a reptéren, mikor a rakományt pakolták ki az AirBridge Cargo vállalat egyik repülőjéből" - mondta a hírügynökségnek a meg nem nevezett reptéri forrás. Az informátor szerint a Seremetyevo reptér személyzete majdnem fél órán át üldözte a bikát a kifutópályán, mire sikerült elkapni.

A nemzetközi repülőtér forgalmát mintegy 20 percre kellett leállítani az incidens miatt. A reptér sajtószolgálata szerint ezalatt összesen 5 repülőgépet kellett Moszkva másik repterére, a Domogyedovo reptérre átirányítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről