A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Előkerült egy 23 éve elrabolt lány az USA-ban

Harlem hospital, ahonnan 23 éve elrabolták Carlina Whiteot
Vágólapra másolva!
Édesanyjánál jelentkezett az a nő, akit 23 évvel ezelőtt, még csecsemőkorában raboltak el egy New York-i kórházból. A lány azután kezdett nyomozásba, hogy az őt felnevelő "anya" nem tudta felmutatni az anyakönyvi kivonatát.
Vágólapra másolva!

Huszonhárom évvel ezelőtt elraboltak egy csecsemőt egy New York-i kórházból. A CNN beszámolója szerint 1987. augusztus 4-én Joy White azért vitte be a Harlem kórházba kislányát, mert nagyon magasra szökött a láza. A babát bent tartották a kórházban, de anyját hazaküldték. Mire a nő visszament a kórházba, a csecsemő eltűnt.

Az anya évekig szerepelt a médiában a lányát keresve, és mindig a kislánya fényképét tartotta a kezében, akivel mindössze három hetet tölthetett együtt.

Idén januárban Joy White-ot egy nő hívta fel telefonon, és azt állította, hogy ő Carlina White, a lánya. Később küldött magáról egy 1987-ben készült fényképet is. A képen lévő csecsemő megszólalásig hasonlított az anyja által korábban közölt fotókhoz. Végül a DNS-vizsgálat is igazolta a rokonságot.

Az eltűnt gyerekekkel foglalkozó nemzeti központ munkatársa, Ernie Allen szerint a lány mindig úgy érezte, hogy nem kötődik azokhoz az emberekhez, akik felnevelték őt. Miután állítólagos anyja nem tudta megmutatni neki az anyakönyvi kivonatát, nyomozásba kezdett az interneten. Ott akadt rá a központ adatbázisára és arra, hogy a születése körüli időben elraboltak egy csecsemőt egy New York-i kórházból.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!