A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
21:05VízilabdaMagyarország-Japán
HUNMagyarország
22:03ÚszásSzabad 4 x 200m
NyílNyíl

Internetes csalókból álló bandát tartóztatott le a román rendőrség

Vágólapra másolva!
Egy kilencven tagból álló, internetes csalásra szakosodott bandát tartóztatott le a román rendőrség, a kár megközelíti a 20 millió dolláros összeget. A banda tagjai internetes aukciós portálokon nagy értékű termékeket adtak el, amiket sosem szállítottak le.
Vágólapra másolva!

Megközelítőleg 20 millió dollár értékben károsított meg internetes vásárlókat egy román banda, amelynek kilencven tagját csütörtökön tartóztatta le a román rendőrség - írja a BBC, brit közszolgálati médium.

A gyanú szerint az online csalásra szakosodott banda tagjai fiktív termékeket, többek között autókat, motorokat, hajókat és elektronikai cikkeket kínáltak eladásra, olyan internetes aukciós helyeken, mint az eBay. Nagyjából ezer áldozat, főleg amerikaiak fizettek a felkínált termékekért, amiket sosem szállítottak le.

A nyomozás eddigi adatai szerint a csalók hamis igazolványok segítségével vitték be az átutalt pénzt Romániába. A bűnözők nagyjából ezer vásárlót károsítottak meg. A BBC jelentése szerint a román és az egyesült államokbeli hatóságok szorosan együttműködtek az ügy felderítésében.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!