Autós ámokfutó hajtott gyalogosok közé Las Vegasban

Vágólapra másolva!
Egy nő egy embert megölt és 37-et megsebesített Las Vegasban, amikor gyalogosok közé hajtott a Miss Universe-szépségverseny közelében. Szemtanúk szerint a nő a járdán sorra ütötte el a gyalogosokat, és egyáltalán nem próbált megállni. A terrortámadás lehetőségét kizárták a hatóságok, de azt közölték, hogy szándékos ámokfutás történhetett.
Vágólapra másolva!

A járdára hajtott autójával, és sorban gázolta el az embereket Las Vegas belvárosában az a nő, akit őrizetbe vettek a rendőrök, miután autójával már nem tudott továbbmenni. Az elgázolt 38 ember közül egy meghalt. A hatóságok azt közölték, hogy szándékos támadás is lehetett az akció.

A terrortámadás lehetőségét kizárták a rendőrök.

A CNN hírportálja azt írja, hogy a rendőrök azt is megvizsgálják, hogy ivott-e alkoholt, mielőtt autóba ült.

A sorozatgázolás a Las Vegas Boulevard szállodákkal és kaszinókkal teli részén történt, gyakorlatilag a város főutcáján. Az a szálloda is nagyon közel van az eset helyszínéhez, ahol a Miss Universe-szépségverseny zajlott éjjel.

Szemtanúk szerint a nőt többen is próbálták integetéssel és kiabálással megállásra bírni, de ő csak mereven az utat nézte. A CNN-nek arról is beszámolt az egyik szemtanú, hogy az autós egy kereszteződésben megállt egy pillanatra, de újra gázt adott, és folytatta az ámokfutást.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!