A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Tizenévesek úgy megrugdostak egy kölyökkutyát, hogy belepusztult

állatkínzás
Vágólapra másolva!
Halálra rugdostak egy 16 hetes kölyökkutyát tinédzserek Angliában, Retford városában, egy szupermarket parkolójában. Az állatot olyan brutálisan megverték, hogy az azonnali segítség ellenére sem tudták megmenteni az életét. 
Vágólapra másolva!

Az állatkínzás részleteiről egy fiatal nő, Joanna Tufts mesélt a Mirrornak. A csupa vér kölyökre a 26 éves Joanna talált rá, aki egy bevásárlókocsiban megágyazott a kutyának, amíg értesítette a legközelebbi állatorvost. Tudta, hogy nagy a baj, az állat ugyanis

nagyon bágyadt volt, a nyelve lógott, szinte alig reagált a körülötte lévőkre. Valószínűleg súlyos agyrázkódást kapott.

Joanna tapasztalt a sérült állatok ápolásában, ugyanis önkéntesként dolgozik az egyik menhelyen. Az újságnak azt mondta, egyértelmű volt, hogy

a kutyát szándékosan bántották,

ugyanis ha egy autó ütötte volna el, akkor annak az állat bőrén és szőrén is nyomai lettek volna. Szemtanúk is azt mondták, hogy láttak fiatalokat a kutya közelében, valószínűleg ők bántották.

A kölyök - akit Ashernek neveztek el - a helyi állatkórházba került, ahol néhány nap múlva elpusztult. Az orvosok szerint komoly fájdalmai voltak.

A történtek után Joanna létrehozott egy jótékonysági oldalt, amellyel a bántalmazott állatokra szeretné felhívni a figyelmet. Eddig több mint 3000 font gyűlt össze a sérült állatoknak, ebből többek között az elpusztult kölyöknek is emléket akar állítani.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!