Összesen 270 ezer fontot nyert a 9 szomszéd az egyik brit lottón

lottó, illusztráció
View of severals Loto, Euromillions, Joker, Keno grids by Francaise des Jeux (FDJ), the operator of France's national lottery games taken on March 27, 2018 in Paris. (Photo by JOEL SAGET / AFP)
Vágólapra másolva!
Egyenként 30 ezer fontot nyert 9 szomszéd az egyik brit lottón, amelyiken irányítószám alapján sorsolják ki a nyerteseket - írja a Mirror.
Vágólapra másolva!

Összesen 9 szomszéd nyert 270 ezer fontot a brit People's Postcode Lotteryn, ahol irányítószám alapján sorsolják ki a nyerteseket. A szerencséseket a szervezet nagykövete, Danyl Johnson értesítette Zoomon keresztül.

Az egyikük, Lucie Colton alig várta, hogy elmondja a férjének, aki viszont messze dolgozik, így a szünetéig kellett várnia, hogy elmondhassa neki a jó hírt.

- reagált Lucie a hírre. A pénzből házat tervez venni, és egy nyaralásra is szeretne beruházni.

Egy másik szerencsés, a kétgyerekes Alex Mayer a házán akar szépíteni a pénzből. "Mivel éppen otthon vagyok a héthónapos kisfiammal, sok babaholmit is tervezek venni" - mondta.

John Adamson futár éppen úton volt, amikor megtudta a jó hírt. "Hihetetlen! Ez fantasztikus! Most megoldódott az életem" - mondta a szerencsés nyertes.

A People Postcode Lotteryn való részvétel havi 10 fontba kerül, és minden nap sorsolnak nyerteseket.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!