A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

A ciprusiak szerint nem meglepő, hogy korrupciós botrányba keveredett Stella Kyriakides családja - videó

Stella Kyriakides, az Európai Bizottság ciprusi származású egészségügyért és az élelmiszerbiztonságért felelős biztosa
EU commissioner for Health, Stella Kyriakides gives a press conference after a Ministers of Health meeting on the coronavirus COVID-19 at the EU headquarters in Brussels on March 6, 2020. (Photo by Kenzo TRIBOUILLARD / AFP)
Vágólapra másolva!
"Nem meglepő, hogy korrupciós botrányba keveredett Stella Kyriakides családja" - ezt mondták a ciprusiak a Tények stábjának, miután kiderült, hogy Stella Kyriakides európai uniós biztos családja korrupciós botrányba keveredett, mintegy 4 millió euróval nem tudnak elszámolni.
Vágólapra másolva!

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy Stella Kyriakides uniós biztos családi számláján váratlanul megjelent 4 millió euró, amelyet sokan összefüggésbe hoznak az Európai Uniót hátrányosan érintő, az egészségügyi biztos által megkötött vakcinaszerződésekkel.

Ezután a botrány tovább folytatódott, ugyanis az is kiderült,

AZ EU VAKCINABESZERZÉSI BIZTOSA MÁR ÉVEKKEL KORÁBBAN SZOROS ÜZLETI KAPCSOLATBAN ÁLLT A LEGNAGYOBB VAKCINAGYÁRTÓKKAL. PÉLDÁUL A PFIZERREL ÉS AZ ASTRAZENECÁVAL.

A Tények stábja felkereste az ügyben a Ciprusi Állami Számvevőszéket is, azonban a megbeszélt időpont előtt nem sokkal váratlanul és indoklás nélkül lemondták az interjút.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!