30 métert zuhant az autójával egy sziklafalról egy nő Angliában, miután kiszállt újabb 15 métert zuhant

tengerpart szikla Anglia Torquay
England, Devon, Torquay, Babbacombe, Babbacombe Beach, Oddicombe Beach (Photo by Eurasia Press / Photononstop / Photononstop via AFP)
Vágólapra másolva!
30 métert zuhant az autójával egy nő egy sziklafalról Anglia déli részén. A sofőr ki tudott szállni a terepjáróból, de ezután újabb 15 métert zuhant. A nő túlélte a balesetet.
Vágólapra másolva!

Elvesztette az irányítást az autója felett, átszakította az út menti kerítést és mintegy 30 métert zuhant egy nő az autójával egy sziklafalról a dél-nyugat angliai Torquay közelében lévő strandnál - írja a Daily Star.

A nő fekete terepjárója letarolta a sziklafal oldalában lévő fás-bokros területet, majd az oldalára borulva állt meg a fák között.

A sofőr ezután kiszállt a járműből,

majd újabb mintegy 15 métert a zuhant a tengerparton sorakozó kabinok mögötti területre.

A cikk szerint a strandólok vették észre, hogy a nő segítségért kiabál a sziklafalról, ők értesítették a hatóságokat. A nőt a mentők a helyszínen ellátták, majd a közeli kórházba szállították. A hatóságok a mentés idejére lezárták a közeli utakat, és átvizsgálták a sziklafalat, de nem találtak több sérültet. Az autóját daruval távolították el a fák közül.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!