Meggyilkolta terhes feleségét, a bizonyítékokat pedig megpróbálta eltüntetni

usa, rendőrség, rendőrautó
Vágólapra másolva!
Az amerikai Hopkins Megyei Seriffhivatalhoz hétfő éjjel érkezett a bejelentés egy lövöldözésről. A rendfenntartók kivonultak a helyszínre a cumby-i rendőrökkel együtt, ahol megállapították, hogy a 43 éves Cory Sanders lelőtte a feleségét, Margaret Ann Sanderst – adta hírül a Tények.
Vágólapra másolva!

A mentők hiába szállították kórházba a nőt, az életét már nem tudták megmenteni. A férfit őrizetbe vették, majd a rendőrök segítséget kértek a Texas Rangerstől a nyomozás érdekében.

A Law & Crime szerint a férfi veszekedésbe keveredett a feleségével, majd elővett egy 38-as pisztolyt azzal a szándékkal, hogy ráijesszen a nőre. A férj szerint véletlenül lőtt rá az asszonyra, ugyanis csak meg akarta félemlíteni.

A kihallgatás során Sanders elkérte a telefonját a rendőröktől, hogy üzenetet küldhessen a főnökének. A férfi azonban arra használta a mobilját, hogy kitörölje az üzeneteket, amiket a feleségével váltott. Ezt észrevette az egyik rendőr, aki azonnal elvette a telefont tőle.

Sanderst ezt követően letartóztatták, és vádat emeltek ellene fegyverrel elkövetett emberölés és bizonyíték manipulálás miatt.

A halottkém most megállapította, hogy a nő terhes volt, így a férfi halálbüntetésre számíthat.

Sanders kétmillió dolláros óvadék ellenében várhatná szabadlábon a tárgyalását.
Texas államban, ha több gyilkosság történik egy bűncselekmény során, vagy, ha az illető megöl egy 10 év alatti gyermeket, akkor a bíróság jogerősen halálra ítélheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!