A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Több mint két hétig élt egy New York-i reptéren az elveszett macska

elveszett macska
Vágólapra másolva!
Salvatore Fazio éppen Olaszországba készült, amikor a New York-i JFK-repülőtéren Ettore nevű macskája kiszabadult a hordozójából és elszaladt. Az állat 18 napot töltött a repülőtér kifutópályáján, mire sikerült befogni, ez alatt az idő alatt három kilót fogyott, és zúzódásokat is szerzett - írja a FoxNews.
Vágólapra másolva!

A férfi szinte teljesen elvesztette a reményét, hogy valaha is újra láthatja kedvenc háziállatát. A macskamentésben John Debacker, a Long Island Cat Kitten Solution munkatársa segédkezett.

A macska gazdája, Salvatore Fazio éppen Olaszországba utazott, amikor Ettore elszabadult, és több mint két hétre nyoma veszett.

Facebook-posztokkal és szórólapokkal próbáltak az állat nyomára bukkanni. Végül egy repülőtéri dolgozó találta meg a macska nyakörvét a kifutópályája közelében.

Ezt követően Debackernek

sikerült meggyőznie a légitársaságot, hogy mozgásérzékelő kamerát tehessen ki,

ezzel növelve a megtalálás esélyét. Ami végül sikerrel záródott, a kamera körülbelül 10 órával később rögzítette Ettorét, és egy macskabefogóval sikerült az elkóborolt háziállatot elkapni.

A macska 18 napot töltött a repülőtér kifutóján, ez alatt az idő alatt három kilót fogyott, és zúzódásokat is szenvedett.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!