Öljék meg Putyint a saját emberei, ezt követeli Graham szenátor

Ukrán válság 2022, ukrán, orosz, háború, Vlagyimir Putyin
Moszkva, 2022. március 1. Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatást tesz a moszkvai Hrunicsev Űrközpontban 2022. február 27-én. Putyin február 24-én rendelte el katonai művelet végrehajtását Ukrajnában. MTI/AP/Kreml/Szputnyik/Pool//Szergej Gunyejev
Vágólapra másolva!
Lindsey Graham, az amerikai szenátus republikánus tagja a Twitteren szólította fel a Vlagyimir Putyin környezetében dolgozókat az orosz elnök elleni merényletre.
Vágólapra másolva!

„Él-e Oroszországban is egy Brutus? Van-e az orosz hadseregnek a német ezredesnél, Stauffenbergnél hatékonyabb, ügyesebb tisztje? Az egyetlen módja, hogy ennek az őrületnek véget vessünk az, ha kiiktatjuk ezt a fickót. Aki erre vállalkozik, nagy szolgálatot tenne országának és az egész világnak", írta Graham szenátor Twitter üzenetében.

A Julius Caesar ellen sikerrel elkövetett és Adolf Hitler ellen megkísérelt merényletekkel szimbolizált javaslatát Graham azután publikálta a Twitteren, miután a nemzetközi híradások beszámoltak arról, hogy a harcok közben lángra kapott Európa legnagyobb atomerőműve az Ukrajna délkeleti részén fekvő Zaporizzsjai területen. Később az oroszok el is foglalták az erőművet.

Vlagyimir Putyin orosz elnök látogatást tesz a moszkvai Hrunicsev Űrközpontban 2022. február 27-én Forrás: MTI/AP/Kreml/Szputnyik/Pool//Szergej Gunyejev

Szerdán Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter egy interjúban szintén kijelentette, hogy Vlagyimir Putyin orosz elnök fizikai kiiktatása lehet az egyetlen módja az ukrajnai háború befejezésének.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!