A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Így állnak most az oroszok

ukrán válság 2022, ukrajna, ukrán, orosz ukrán háború, háború, füst, katona, támadás, Liszicsanszk
Ukrainian servicemen run for cover during an artillery duel between Ukrainian and Russian troops in the city of Lysychansk, eastern Ukrainian region of Donbas, on June 11, 2022. (Photo by ARIS MESSINIS / AFP)
Vágólapra másolva!
Jelenleg az oroszok több stratégiailag fontos állást megszereztek az ukrán erőktől. Jelentős előrenyomulást értek el a keleti-fronton. Folytatták a szárazföldi támadásokat Szeverodonyeckben, és felrobbantották a Szeverodonyecket a Sziverszij Donyec folyón keresztül Lysicsanszkkal összekötő hidakat, fokozatos előnyre tettek szert Izyumtól délkeletre.
Vágólapra másolva!

Az orosz csapatok folytatták a szárazföldi támadásokat Szeverodonyeckben, és felrobbantották a Szeverodonyecket a Sziverszij Donyec folyón keresztül Lysicsanszkkal összekötő hidakat, valószínűleg azért, hogy elvágják a Bakhmutból Lysicsanszkba és Szeverodonyeckbe vezető ukrán szárazföldi kommunikációs vonalakat.

Forrás: Institute for the Study of War

Az oroszok fokozatos előnyre tettek szert Izyumtól délkeletre, és valószínűleg folytatják a Szlovjanszk északnyugat felől történő előrenyomulását.

Az orosz erők folytatták az ukrán csapatok visszaszorítására irányuló erőfeszítéseket a Harkov várostól északkeletre fekvő, vitatott frontvonalakra, a déli tengely mentén húzódó védelmi vonalak fenntartására összpontosítottak. Percről percre közvetítésünk a háborúról itt követhető.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!