A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Karddal és kalapáccsal kínozta terhes exbarátnőjét, mert azt hitte, megcsalta

Horizontal ILLUSTRATION CLOSE-UP PREGNANT WOMAN
In this photograph taken on June 12, 2020, Olga, a 26-year-old going through her second surrogacy and expecting twins for a Chinese couple, holds her belly as she walks in the small town of Sophiya Borshchagivka, near Kiev. - Tears of joy stream down Andrea Viez's face as she lifts her baby boy, born to a surrogate mother in Ukraine. "He's a star," the Argentinian in her late 40s says, her voice trembling. After nine years of trying to have a child, Viez can finally hold her son in her arms, thanks to a booming surrogacy industry in Ukraine that has given hope to thousands of struggling would-be parents. (Photo by Sergei SUPINSKY / AFP)
Vágólapra másolva!
A 27 éves Amy McFarlane terhességének 36. hetében járt, amikor kegyetlen barátja rátörte otthona ajtaját, ahol a radiátorhoz bilincselte, és négy órán át válogatott kínzásoknak vetette alá - írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 30 éves Jake Corry amiatt vesztette el a fejét, mert úgy gondolta: barátnője megcsalta őt, amíg távol volt. A fiókból elővett díszkarddal megvágta a hasát, majd a nyakához szorította a 45 centiméteres pengét.

- mondta a nőnek, majd kalapáccsal ütötte a fejét, fojtogatta, és megfenyegette, hogy fogóval kitépi a lábkörmeit.

A megpróbáltatásoknak a kismama csellel vetett véget: úgy tett, mintha beindult volna a szülés.

Bár félelmében vizelt be, rájött, hogy ezt a maga javára fordíthatja, és a vizeletre ráfogta, hogy elfolyt a magzatvize.

- sikította, és könyörgött a férfinek, hogy engedje el.

Korábban is bántalmazta a nőt

A férfit csak feltételesen helyezték szabadlábra a nő elleni korábbi támadása után. Egy éve tartott a kapcsolatuk, amikor 2022 októberében részegen ment haza, ahol ököllel arcon ütötte, majd a hajánál fogva húzta végig a padlón áldozatát. A nő akkori feljelentése nyomán került rács mögé, de a közelgő szülésre tekintettel megbeszélték, hogy meglátogathatja. A találkozóból azonban igazi horror lett.

- mondta el Amy a Mirrornak, hozzátéve, hogy már a terhességi vizsgálatnál sem akarta elhinni, hogy övé a gyerek. Ám mégis támadhattak kétségei, mert amikor azt hitte, hogy a baba veszélyben van, felhagyott az erőszakkal, és ő maga hívta ki a mentőket.

Illusztráció Forrás: AFP/Sergei Supinsky

Párját arra akarta rávenni, hogy eleséssel magyarázza a sérüléseit, de a kórházban hamar kiderült az igazság.

Amikor a személyzet ezután megpróbálta eltávolítani a közeléből, a szülésznőre is rátámadt.

Amy azóta egészséges gyermeknek adott életet, exe szerencsére nem okozott a babának sérülést. Édesanyjának viszont folyamatosan rémálmai vannak, és mentális egészségét is tönkretette a rettegés.

- mondta az újságíróknak a bíróságon.

A féltékeny férfit hat év börtönre ítélték, és távoltartási végzést hoztak ellene. Így nemcsak barátnőjéről kell lemondania, de arról is, hogy gyerekét láthassa felnőni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!